Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

FOTO: U Žepču obilježena 27. obljetnica HVO-a

DSC 8694Svetom misom zadušnicom za sve poginule i umrle branitelje, danas je u Žepču započelo obilježavanje 27. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane.

Nakon mise u crkvi Sv. Ante Padovanskog i postroja zastava, pripadnici Oružanih snaga BiH predvodili su mimohod do Središnjeg spomen obilježja poginulim braniteljima, gdje su brojna izaslanstva i članovi obitelji poginulih i umrlih položili vijence i zapalili svijeće.

Nakon kratke molitve, obilježavanje je nastavljeno druženjem sudionika u Gradskoj kavani Doma kulture Žepče gdje je u ime organizatora sve nazočne pozdravio Josip Trogrlić, predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga HVO Žepče. U kratkom obraćanju, on je istaknuo da branitelji koje su položili svoje živote u obrani svojih domova nikada ne smiju biti zaboravljeni.

Prigodni govor povodom današnje obljetnice održao je i umirovljeni brigadir HVO-a Božidar Tomić, posebno istaknuvši ulogu zapovjednika 111. XP brigade, pokojnog generala Ive Lozančića. Današnje obilježavanje utemeljenja HVO-a u Žepču je ujedno i središnje za Zeničko-dobojsku županiju, te su u njemu sudjelovala i izaslanstva iz Usore, Vareša i drugih mjesta u Županiji kao i brojni građani Žepča.

Foto: Ivan Ćurić

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03