Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO : Armani Trade akcijski katalog od 5. do 19.8.2019. NOVO

Armani akcije_nez_konkurencije

FOTO: Po IX. put održan Križni put hrvatskog ranjenika

m K_Put-24

Uz poruku mira i zahvalu Bogu za dar života, 170 hodočasnika u suboti 6. travnja prešlo je 11 kilometara dug Križni put hrvatskog ranjenika u Domovinskom ratu, od župe Lug-Brankovići, preko Radunica do Globarice. U mnoštvu mladih sudionika, treba ipak istaknuti najmlađu 3,5-godišnju Petru Bošnjak, dok je najstariji sudionik Zvonko imao 85 godina.

U deset sati u župnoj crkvi Sv. Ivana Krstitelja, odakle je hodočašće krenulo, sve sudionike pozdravio je domaći župnik Franjo Ivandić. Nakon njega sudionike je potakao na molitvu i zahvalu za spašene živote župnik iz Radunica Ilija Orkić. Ujedno je stavio naglasak da tijekom ovog križnog puta molimo i za nove živote, nova rađanja.

Uz vlč. Orkića, koji je bio duhovna pratnja i predvodio Križni put, mlađi i stariji su čitali postaje, molili otajstva krunice, te ostale molitve na tom petosatnom hodočašću. Nakon izmoljene šeste postaje križnog puta, u Radunicama je napravljena stanka kako bi se oko 170 sudionika nakratko odmorilo, a među njima i najmlađa, troipolgodišnja Petra Bošnjak i najstariji Zvonko Nikolić, rođen 1935.

Završetak je bio u župnoj crkvi Marije pomoćnice kršćana u Globarici gdje je slavljena tiha misa kao zahvala za spašene živote u proteklom ratu, te kao molitva da nikada više ne bude rata. Sudionike Križnog puta hrvatskog ranjenika su pratili i osiguravali članovi Kluba spasilaca GSS-a Žepče.

Postaja.ba (I.O.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03