Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO : Armani Trade akcijski katalog od 5. do 19.8.2019. NOVO

Armani akcije_nez_konkurencije

AUDIO: Pedijatrica dr. Tanja Radoš Kosić u emisiji "Mjesta, ljudi, običaji"

Tanja Rados_KosicGošća u emisiji "Mjesta, ljudi običaji" bila je pedijatrica dr. Tanja Radoš Kosić iz Javne ustanove Dom zdravlja Žepče, koja je slušateljima Radiopostaje Žepče govorila o najčešćim razlozima posjeta djece predškolske dobi ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Doktorica Radoš Kosić je također govorila i o imunom sustavu koji igra važnu ulogu pri zaštiti od infekcija te je objasnila i razliku između vodenih ospica i vodenih kozica, kožne bolesti koja je početkom proljeća epidemiološki zabilježena na području cijelog Zeničko-dobojskog kantona.

Slušatelji Radiopostaje žepče su inače iskazali veliko zanimanje za predavanje pedijatrice i logopedice koje je realizirano ranije ove godine u Dječjem vrtiću "Don Ivica Čondrić". Predavanje je bilo namijenjeno svim roditeljima i starateljima djece koja pohađaju ovu ustanovu ali i roditeljima ostale djece koja trebaju pomoć pedijatra ili logopeda. Stoga je i to bio jedan od razloga zašto smo pozvali pedijatricu Radoš Kosić u naš studio. Snimku cijelog razgovora poslušajte na sljedećem linku.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03