Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za travanj - Akcije bez konkurencije

armani trade uskrsarmani trade parfemi

Dvadeset dvoje članova "Džudo kluba Mahnjača Žepče" položilo ispit za pojas

Judo pojaganje_1

Sinoć je u sportskoj dvorani Srednje mješovite škole upriličeno svečano polaganje ispita za pojaseva članova "Džudo kluba Mahnjača Žepče". Oni su marljivo trenirajući kroz protekli period stekli znanje i zadovoljili uvjete za pristupanje ispitu. Od 35 novih članova kluba ispit je položilo 22 kandidata.

16 kanidata koji su uspješno položili Bjelo žuti pojas (8 KYU) su Merjema Derlić, Davud Aganović, Amina Tabaković, Sara Mehić, Larisa Suljević, Asija Čaušević, Ema Karamehmedović, Lejla Kovačević, Zejneb Čaušević, Bakir Malićbegović, Saladin Preldžić, Amir Karamehmedović, Adi Smajlović, Ahmed Herceg, Ehlimana Omerovići Harun Malićbegović, dok je 5 polaznika Franciska Marijanović, Ensar Liskovica, Amila Malićbegović, Harun Malićbegović i Amar Skenderović uspješno položilo za Žuti pojas (7 KYU).

Darko Boros bio je najuspješniji kandidat svečanog polaganja položivši ispit za Zeleni pojas (3 KYU).

Sedmoro najmlađih članova kluba, mlađih od 5 godina a to su Adin Aganović, Zehra Čaušević, Nedim Smajlović, Imran Kovaćević, Asija Malićbegović, Ikbal Hadžismajlović i Aiša Tabaković zbog starosne dobi nije polagalo ispit ali su im uručene diplome za uspješno završen tečaj judo-a za djecu „Džudo vrtić.“

Ohrabreni dosadašnjim radom kao i rezultatima sinoćnjeg polaganja u klubu su odlučni u intenziviranju aktivnosti kako bi članovima omogućili dalje napredovanje, te što bolje rezultate na natjecanjima koja će uslijediti uskoro. Podršku u tome izrazila im je i brojna publika koja je sinoć nazočila polaganju ispita. 

Postaja.ba (A.J.)


RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03