Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za travanj - Akcije bez konkurencije

armani trade uskrsarmani trade parfemi

Žepčaci Krehmić i Tutnjić izabrani u rukovodstvo Udruženja poljoprivrednika ZDK

Udruzenje poljoprivrednika_ZDKUdruženje poljoprivrednih proizvođača u Zeničko-dobojskom kantonu odnedavno ima novo rukovodstvo.

Na Izvještajno-izbornoj sjednici Skupštine, održanoj 28. veljače u Zenici, za predsjesnika u naredne četiri godine izabran je Nermin Marušić, poljoprivredni proizvođač iz Kakanja, koji je zamjenio dosadašnjeg predsjednika Sedina Biogradliju.

Mirzet Krehmić je novi predsjednik Skupštine, a Emir Tutnjić novi predsjednik Upravnog odbora ovog udruženja, oba su iz Željeznog polja, općina Žepče. Osim ovih kadrovskih promjena, Skupština je, između ostalog, usvojila Programa rada za ovu godinu i izmjenila Statut, a definisane su smjernice, pravci i konkretni koraci i zadaci u daljem radu.

Od Vlade Zeničko-dobojskog kantona je zatraženo povećanje proračunskih izdvajanja za poljoprivredu sa dosadašnjih 2,5 na 5 miliona KM, da se poticajnim mjerama značajnije podrži primarna poljoprivredna proizvodnja, zatim da Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva uvede kao obvezu stalnu edukaciju poljoprivrednika, i da se to ministarstvo preciznije odredi šta će podržati, i poljoprivrednike usmjeri čime da se bave.

zenicainfo.ba/RPŽ

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03