Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za travanj - Akcije bez konkurencije

armani trade uskrsarmani trade parfemi

FOTO I AUDIO: Obilježen početak izgradnje Učeničkog doma KŠC-a "Don Bosco"

Poetak izgranje_domaJučer je skromnom svečanošću obilježen početak izgradnje Učeničkog doma u okviru u Katoličkog školskog centra "Don Bosko" u Žepču.

Gradilište i njegove radnike je blagoslovio Provincijal Hrvatske salezijanske provincije don Tihomir Šutalo pozdravivši na početku nazočne učenike, za koje je rekao da predstavljaju mladost zbog koje je ovaj Centar nastao i osobito mladost koja će ovdje živjeti. Kako bi pokazali koliko im je značajan ovaj projekt, jučer je u Centru "Don Bosko" održana i sjednica Provincijalnog vijeća Hrvatske salezijanske provincije, te se Don Šutalo zahvalio nazočnim vijećnicima koji su stigli iz Hrvatske kao i salezijancima koji vode Centar u Žepču. Posebne riječi priznanja je uputio arhitektu, Zagrepčaninu Andriji Mutnjakoviću koji je unatoč svojim 89 godina također nazočio jučerašnjoj svečanosti.

Don Šutalo je također zahvalio i Općini Žepče i izvođačima radova na Domu, žepačkim poduzećima Ting i K-projekt koji su od početka uključeni u projektiranje i izgradnju ove odgojno-obrazovne ustanove. "Učenički dom je zadnji objekt u našem Centru, ali prva ustanova u našoj Provinciji koja će direktno skrbiti za nezbrinutu djecu i mladost. Želja nam je da ovaj Učenički dom postane dom, osobito srednjoškolcima koji imaju obiteljskih poteškoća i koji su bez roditelja..."

Učenički dom će imati kapacitet od 100 ležajeva, društvene prostorije te restoran za korisnike. Projekt je vrijedan 3.000.000 konvertibilnih maraka a rok za izgradnju je 36 mjeseci.

Na linku u nastavku poslušajte razgovor s provincijalom Hrvarske salezijanske provincije don Tihomirom Šutalom, koji je dobar dio svoga života ugradio upravo u KŠC-don Bosco u Žepču koji s njim ovim povodom obavio Davor Šupuković.

 

Postaja.ba (D.Š.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03