Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za travanj - Akcije bez konkurencije

armani trade uskrsarmani trade parfemi

Počinje izgradnja učeničkog doma u sklopu KŠC-a Don Bosco u Žepču vrijednog 3 milijuna maraka

KSC potpisivanje__ugovora_2019

U petak 15. veljače 2019. u prostorijama Katoličkog školskog centra "Don Bosco" u Žepču potpisan je ugovor o izgradnji Učeničkog doma u sklopu istog centra vrijednog 3.000.000 KM.

Ugovor su potpisali Hrvatska salezijanska provincija kao investitor i žepačko poduzeće K-Projekt d.o.o. kao izvođač radova, a kao i kod većine do sada izgrađenih objekata ovog centra, radove će uz K-Projekt izvoditi i poduze TING d.o.o., također iz Žepča.

Potpisivanju ugovora su nazočili provincijal Hrvatske salezijanske provincije don Tihomir Šutalo, provincijalni ekonom don Ivan Šibalić, ravnatelj salezijanske zajednice u Žepču don Milan Ivančević, ekonom zajednice don Josip Stanić, direktor poduzeća K-Projekt g. Marinko Jukić, te predstavnik najvećeg donatora, humanitarne organizacije Njemačke biskupske konferencije Renovabis, g. Herbert Schedler.

Ugovoreni građevinski radovi iznose nešto više od 2.000.000 KM, a ukupna investicija oko 3.000.000 KM. Do sada je investitor osigurao 65% sredstava. Radovi će započeti početkom ožujka a ukupan projekt mora biti dovršen i stavljen u funkciju za 36 mjeseci.

Učenički dom će imati kapacitet od 100 ležajeva, društvene prostorije te restoran za korisnike.

Učenički dom je posljednja faza izgradnje cjelovitog projekta Centra i prema željama investitora trebao bi odgovoriti na potrebe barem tri ciljane skupine učenika: učenicima koji nemaju roditeljsku skrb, učenicima iz ruralnih sredina koji nemaju u svojoj blizini srednjoškolsku ustanovu, te svim učenicima koji su zainteresirani za kvalitetan odgoj i obrazovanje koji nudi KŠC "Don Bosco" i salezijanska redovnička zajednica.

Dosadašnja osigurana sredstva donirali su Renovabis, Vrhovni poglavar Salezijanske družbe, te Vlada Republike Hrvatske, a zemljište i administrativne preduvjete osigurala je Općina Žepče.

Sljedeće godine salezijanci obilježavaju 25. obljetnicu dolaska u Žepče i uključivanja u odgojno obrazovni rad s mladima.

Postaja.ba

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03