Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

AUDIO i FOTO: Ljilja Slišković u emisiji „Mjesta, ljudi, običaji“

ljilja2

Usprkos životu vezanom za invalidska kolica, Ljilja Slišković iz Goliješnice kod Žepča doista može biti uzor kako živjeti i istrajati u svojim ciljevima.

Nakon teške nezgode u tinejdžerskim danima i prilagođavanju novom načinu života, Ljilja je uspjela učiniti puno više nego to činimo svi mi koji nemamo životnih poteškoća. Spomenimo samo kako je ona jedna je od dviju žena s invaliditetom na svijetu koja je ronila pod ledom i to više od 20 minuta. Osvojila je mnoga priznanja, medalje i nagrade na raznim natjecanjima, a osim ronjenjem bavi se i atletikom, streljaštvom, kuglanjem itd. Kaže kako bi ponovo voljela roniti ispod leda te će to u skorije vrijeme i učiniti. Neke od želja koje bi voljela ostvariti u skorijoj budućnosti jest nabaviti ronilačko odijelo, završiti obuku ronjenja te postati instruktorica ovog sporta, u kojem se definitivno ponašla. Trenutno, jedina prepreka kojom bi znatno poboljšala i olakšala život, nova su invalidska kolica koja su skupa ali i jako potrebna, osobito ako vozi. Ova koja trenutno koristi su teška i uvijek joj treba pomoć drugih kod sklapanja, unošenja i iznošenja iz automobila.

Ljilja je jedna obična ali neobična Žepčanka puna energije, pozitivnosti i radosti. Svima poručuje kako je najvažnije družiti se, jer gubimo bliskost s prijateljima i prave životne vrijednosti koristeći poroke današnjice – virtualni svijet, internet i mobitele. Zato je Ljilji od svega najdraži „posao“ servis-tetke, u kojem se najviše opušta i koji joj donosi najviše životne radosti.

Ljilja je ugostila nas u svome domu u Goliješnici kod Žepča, gdje živi sa svojom majkom Marom, nevjestom Ivanom i nećacima Filipom, Martinom i Hrvojem. Audiozapis poslušajte u linku ispod.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03