Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

FOTO I AUDIO: Proslavljen blagdan svetog Ivana Bosca u KŠC-u u Žepču

sv ivan_bosco_15Jučer je Katolički školski centar „Don Bosco“ u Žepču proslavio blagdan svog zaštitnika Don Bosca.

Središnja proslava je započela služenjem misnog slavlja u crkvi sv. Ante Padovanskog u Žepču koje je predvodio Provincijal hrvatske salezijanske zajednice don Tihomir Šutalo. Nakon svete mise za sve nazočne upriličen je prigodan program u KŠC-u kojeg su pripremili učenici kroz scenske prikaze i glazbene točke.

Uvodnu riječ i akademiju je predvodio ravnatelj KŠC-a don Milan Ivančević koji se osvrnuo na proteklu godinu i najvažnija zbivanja u centru od prošle proslave, kao i na planove za naredno razdoblje gdje se očekuje izgradnja Učeničkog doma u sklopu KŠC-a „Don Bosco“ Žepče. Nazočnima se obratio i don Tihomir Šutalo, jedan od prvih salezijanaca koji su 1995. godine došli u Žepče i započeli s izgradnjom Centra te sudjelovao u odgoju i obrazovanju mladih. U svom obraćanju nazočnima posebno se obratio mladima opisujući težak život Don Bosca koji treba biti primjer za njihove živote i djelovanje, te poticaj za sve izazove koji ih čekaju u budućnosti. Citirao je svetog Ivana Bosca, kazavši njegovu poznatu poruku mladima: „Radite što god želite, samo nemojte griješiti!“ Tijekom akademije učenici su poseban naglasak stavili na ovu godinu koja je ujedno i godina misija. Nazočnima su slikovito prikazali život misonara u siromašnim zemljama svijeta, te se zahvalili fra Vijeki Ćuriću žepačkom misionaru, na žrtvovanju vlastitog života za narod Ruande, budući da se jučer obilježavala 21 godina od njegove smrti.

Svečanoj akademiji su nazočili brojni uzvanici iz raznih sfera društvenog, kulturnog, vjerskog i političkog života te djelatnici, učenici centra i ostali štovatelji Don Bosca kao sveca i zaštitnika mladih. Nakon prigodnog programa upriličeno je neformalno druženje uz domjenak.


AUDIO: Provincijal Hrvatske salezijanske zajednice don Tihomir Šutalo za slušatelje Radiopostaje Žepče ispričao je o proslavi blagdana sv. Ivana Bosca, osvrnuo se na početke gradnje Centra te govorio o aktualnim problemima mladih sa naglaskom na iseljavanje. Razgovor poslušajte klikom ispod teksta.

 

postaja.ba (M.T.)

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03