Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

PU Žepče moli građane za pomoć pri traženju osobe koja je uzrokovala prometnu nezgodu a zatim pobjegla

policijaIz PU Žepče mole sve građane za pomoć pri traženju osobe koja je prije nekoliko dana prilikom vožnje teško tjelesno ozlijedila pješaka te pobjegla.

Traga se i za svjedokom ovog incidenta te se obje osobe pozivaju, ukoliko se prepoznaju, ili građani koji su bili neposredni sudionici, da dođu ili se jave putem telefona u PU Žepče.


Molbu prenosimo u cijelosti:

Poštovani građani,

Dana, 07.01.2019. godine, oko 07.00 sati, na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Donja Golubinja općina Žepče, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo NN vozilo i vozač, a koje je ostvarilo kontakt s pješakom inicijala R.E. iz Žepča, uslijed čega je isti zadobio teške tjelesne povrede. Pomenuti vozač i vozilo koje je prouzrokovalo navedenu nezgodu su se udaljili s lica mjesta. Službenici PU Žepče poduzimajući radnje na utvrđivanju identiteta vozača koji je sudjelovao u prometnoj nezgodi su došli do saznanja da je u kritično vrijeme iza NN vozila koje je sudjelovalo u pomenutoj prometnoj nezgodi, kretalo se vozilo PMV „Ford/Mondeo“ sive boje, karavan, čiji je vozač bio svjedok prometne nezgode. U cilju utvrđivanja identiteta vozača koji se udaljio sa lica mjesta te poduzimanja zakonom propisanih mjera i radnji, molimo da se vozač PMV „Ford/Mondeo“ koji je bio svjedok, osobno javi u PU Žepče ili na brojeve telefona 122 ili 032 880-381.

Također, ovom prilikom molimo sve građane koji imaju bilo kakve informacije i saznanja vezana uz navedenu nezgodu da se jave u PU Žepče ili na date telefonske brojeve.

Unaprijed zahvalni na suradnji i razumijevanju.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03