Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

Služba civilne zaštite Žepče uputila obavijest građanima o čišćenju snijega

ciscenje snijega_i_leda1Služba civilne zaštite Žepče obavještava građane kako se, prema prognozama, u narednom periodu očekuju obilnije snježne padaline te obavještava građanstvo i pravne osobe da obvezno čiste prilaze svojim stambenim i poslovnim objektima kao i staze koje prolaze kraj njih i kojima se služe pješaci.

Također, skreću pozornost da građani prate stvaranje ledenica na krovovima kuća i stambenih zgrada koje mogu predstavljati realnu opasnost po njihovu sigurnost te ih blagovremeno uklanjaju kako ne bi došlo do njihovog padanja na prolaznike.

Prema Odluci o održavanju čistoće i komunalnog reda Žepče, čišćenje snijega je obveza svih poduzeća, radnih ljudi i građana na području općine Žepče.

Vlasnici i korisnici stambenih i stambeno-poslovnih zgrada i poslovnih prostora dužni su očistiti trotoar od snijega i leda, zatim snijeg skupiti s ivica trotoara prema ulici na takav način da se omogući nesmetan promet i prolaz pješaka.

Zabranjeno je bacanje snijega ispred zgrade na ulicu, zatrpavanje snijegom slivnika i šahtova, deponiranje snijega i leda u parkove i zelene površine, stoji u priopćenju Službe za civilnu zaštitu Žepče.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03