Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

AUDIO: Ivo Tomić gost u emisiji Radiopostaje Žepče Izvorna mi pjesma najmilija

ivo tomic_tome_1

Gost u današnjoj emisiji Izvorna mi pjesma najmilija bio je Ivo Tomić koji je u izvornoj glazbi još od početka sedamdesetih godina prošlog stoljeća kada je s četrnaest godina prvi put ušao u studio i kao pratnja na šargiji snimio ploču s legendama izvorne glazbe Nikom Grlićem i Antom Udovćićem. Kao dječak, na šargiji je pretio i pokojne Antu Kolarevića i Grujicu Miletića. No ubrzo je naučio svirati i violinu po kojoj dobiva i nadimak Violina i po kojoj postaje prepoznatljiv u svijetu izvorne glazbe.

A da se uistinu radi o nadarenom glazbeniku potvrđuje i osam albuma izvorne glazbe koje je snimio kao pjevač. S Duškom Petrićem čini skupini Novi zvuk. Također, s Ivica Kožulom snimio je nekoliko albuma i poznati su kao skupina Glas tuđine. Kako sam kaže, više se i ne sjeća koliko je u svojoj pedesetogodišnjoj glazbenoj karijeri snimio albuma na kojima je svitao šargiji ili violinu. Uz brojne zanimljive anegdote kojih se u emisiji prisjetio, poslušajte i deset pjesama koje je Ivo odabrao za ovu emisiju.

U sljedeću nedjelju poslušajte razgovor i odabir pjesama Dragiše Maličića Mačka i Slaviše Đurića Đilasa, članova skupine Bistri izvor.

 

Postaja.ba (A.J.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03