Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

Sveti Nikola posjetio župu Radunice

Sveti Nikola_u_Radunicama_27

U nedjelju, 9. prosinca 2018., Župu Svete Ane Radunice posjetio je biskup Sveti Nikola. Nakon svete mise, na kojoj su bila nazočna sva djeca iz župe kao i njihovi roditelji, djeca su izvela kratki program u čast ovom omiljenom svecu.

Najprije su najmlađi otpjevali pjesmu "Ima jedan svetac blag“, a njihov nastup je izmamio gromoglasni pljesak. Potom su uslijedile recitacija i prikaz života sveca zaštitnika djece, pomoraca i siromašnih.

Posebno je bio zanimljiv igrokaz pod nazivom "Ukradeni sveti Nikola". Mladi su dobro uvježbali ovaj šaljivi komad s porukom o važnosti dobrote, koja na kraju uvijek pobjeđuje. Krampus i njegov pomoćnik su pokušali oteti svetog Nikolu na spavanju. No, ipak je bio sretan završetak i sva djeca su dobila poklone. Nekoliko njih se prestrašilo krampusa, ali su ipak uz pratnju starijih hrabro došli preuzeti svoj poklon od svetog Nikole.

U župi Radunice se kroz proteklu godinu intenzivno radi na oformljivanju župnog zbora, uz nadzor i pomoć s. Lucije, koja dolazi iz Maglaja. Tako je ovu svetu misu uljepšalo njihovo pjevanje. Na koncu pučke svete mise su blagosiljane slike Gospe Šenštaske, koje već dvadesetak godina hodaju iz obitelji u obitelj.


 

Ilija Orkić

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03