Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za travanj - Akcije bez konkurencije

armani trade uskrsarmani trade parfemi

U KŠC-u don Bosco u Žepču otvorena izložba fotografija don Ilije Orkića

Camino- izlozba_95

U holu Katoličkog školskog centra Don Bosco u Žepču sinoć je otvorena izložba fotografija Ilije Orkića, župnika iz Radunica koje je on snimio tijekom svojih došašća El Camino, na grog Svetog Jakova 2015. i 2017. godine. Prema planu organizatora, ogranka Matice hrvatske u Žepču, točno u 18:03, svečanost otvaranja započela je kratkim uvodnim pozdravom ravnatelja KŠC-a don Milana Ivančevića, te nastupima učenika Glazbene škole Katarina Kosača Kotromanić i učenika KŠC-a okupljenih u glazbeni sastav Dominiks.

U uvodnom obraćanju predsjednik ogranka Matice hrvatske u Žepču Perica Jukić istaknuo je kako su u proteklih nekoliko godina i sami organizirali nekoliko hodočašća među kojima su hodočašće od Žepča do Sinja, zatim redovito godišnje hodočašće učenika u Komušinu, hodočašće Putom hrvatskih ranjenika koje povezuje nekoliko žepačkih župa, te da je izložba fotografija koju organiziraju svojevrstan nastavak težnji ogranka Matice u Žepču da ljudima približi smisao i značaj hodočašća i da ih potakne na ista.

Sam autor izložbe Ilija Orkić istaknuo je kako je prezadovoljan odzivom i interesom publike za izložbu i u nekoliko rečenica okupljenima je pokušao prenijeti dojmove sa svog pješačenja tijekom rute duge skoro 800 kilometar.

„Od preko 2000 fotografija večeras predstavljamo 40 odabranih na kojima ćete zamijetiti određenu znamenitost i koje dočaravaju mjesta kojima se prolazi, ali i hodočasnika, njegova razmišljanja, njegovu borbu s umorom, i brojna pitanja na koja sam trži odgovor tijekom hodočašća.“

Za potpuniji doživljaj samog El Camina i kao svojevrsnu uvodnu priču ispričanu kroz izložbu, nazočni su vidjeli i kratki video kojeg je autor snimio tijekom pješačenja.

Izložba ostaje otvorena tjedan dana.

Postaja.ba (A.J.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03