Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za travanj - Akcije bez konkurencije

armani trade uskrsarmani trade parfemi

U Žepču promovirano 12 poslovnih ideja mladih poduzetnika

zepce-gracanicaProtekli vikend u motelu California Žepče na Brankovićima upriličena je promocija pobjedničkih poslovnih ideja mladih poduzetnika iz općina Žepče i Gračanica te su uručene nagrade za najbolje timove kao i certifikati za 18 sudionika Start up akademija u Žepču i Gračanici.

Pobjednici Start up akademije u Žepču su Dijana Jelić sa biznis idejom „2. MAMA“ i Nikolina Martinović za biznis ideju „Nina Make-up Atrist“, dok su pobjednici Start up akademije Gračanica mladi budući poduzetnici Kenan Mehić i Kerim Grbić sa svojom idejom „AquaFarm“ i Sabina Đulić i Dino Hadžiavdić sa biznis ideju pod nazivom „MIS tekstil“.

Događaj je organizirala Razvojna agencija Žepče uz partnerstvo s općinom Gračanica, a ukupna vrijednost projekta je 161.361,50 KM, od čega donator financira 80% tj. 129.899, 20 KM.

Projekt "Povećanje razvojnih potencijala kroz uvođenje instrumenata koji potiču poduzetništvo, međuopćinsku suradnju i nova ulaganja" je financirala Europska unija kroz EU ProLocal – zajednički program Europske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH kojeg implementira GIZ. Opći cilj projekta je pridonijeti većem sudjelovanju lokalnih zajednica/općina u sprječavanju odljeva mozgova iz BiH, stvaranjem uvjeta za veći aktivizam mladih i (samo)zapošljavanje kroz poticanje poduzetništva te poticanje i stvaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta za privlačenje investicija i pozitivne slike o mogućnosti ulaganja na ove prostore.

Više pročitajte na www.opcina-zepce.com

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03