Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Održana sjednica Komisije za nadzor policije

20181105 111518_1024x576Komisija za nadzor rada policije Skupštine Zeničko-dobojskog kantona održala je svoju posljednju sjednicu u ovom mandatnom periodu, na kojoj je razmatrana aktualna sigurnosna situacija u Zeničko-dobojskom kantonu.

Imajući u vidu parametre koji se odnose na stanje kriminaliteta, javni red i mir i sigurnost prometa u prvih devet mjeseci ove godine, konstatirano je da je situacija zadovoljavajuća. Istaknut je doprinos Komisije u donošenju novog Zakona o unutarnjim poslovima Zeničko-dobojskog kantona, te niza drugih zakona a upriličen je i obilazak nedavno otvorenog multifunkcionalnog i modernog Centra za edukaciju i specijalne policijske jedinice, gdje su prisutni upoznati s radno-edukativnim aktivnostima policijskih službenika.

Predsjedavajući Skupštine ZDK i predsjedavajući Komisije za nadzor rada policije Jasmin Duvnjak, ministar unutrašnjih poslova Nikola Arsenić i policijski komesar Semir Šut naglasili su značaj kvalitetne institucionalne suradnje i komunikacije svih struktura vlasti i još jednom zahvalili Vladi i Skupštini ZDK za dosadašnju podršku policiji.

"Policijski posao je častan, zahtjevan i odgovoran, stoga kontinuirano moramo unapređivati standard, kompetencije, imidž i opremljenost policajaca. Policiji je povjereno čuvanje javnog reda, mira i poretka. Vrlo je bitno da građani imaju povjerenja u svoju policiju, jer svi zajedno su odgovorni za ukupnu sigurnost. Uvažavajući okolnosti i djelovanje, moramo priznati da policijska agencija Zeničko-dobojskog kantona iskazuje posebno profesionalne standarde i ostvaruje zavidne rezultate u svom radu, u poređenju s ostalim agencijama u cijeloj Bosni i Hercegovini, i ja im na tome čestitam" - naglasio je predsjedavajući Jasmin Duvnjak.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03