Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

KATALOG BLAGDANSKIH SNIŽENJA ARMANI CENTRA U ŽEPČU


Armani akcije_nez_konkurencije_1

Općina Žepče i GSS Žepče potpisali ugovor o suradnji

GssDanas je u uredu načelnika općine Žepče upriličeno potpisivanje ugovora između Općine Žepče i Kluba spasilaca Gorske službe spašavanja Žepče.

Ugovorom o međusobnim pravim i obvezama u vršenju poslova zaštite i spašavanja potpisnici se obvezali na suradnju te će od sljedeće godine Klub spasilaca Gorske služba spašavanja biti u uvršten u službeni plan programa i rada Civilne zaštite općine Žepče. Ugovorom se klub spasilaca GSS-a Žepče obvezuje da će biti na raspolaganju službi Civilne zaštite na aktivnostima zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara na području cijele općine, dok će, s druge strane, služba civilne zaštite osigurati financijsku i materijalnu podršku GSS-u. Načelnik općine Žepče Mato Zovko zaželio je članovima GSS-a uspjeh u obuci i radu te je također obećao pružiti svu pomoć u skladu s općinskim proračunom, odnosno programom koji usvajaju Općinsko vijeće i Načelnik.

Pomoćnik općinskog načelnika i stručni suradnik službe civilne zaštite, Josip Tadić je izrazio zadovoljstvo što je suradnja, započeta prije 5 mjeseci, potpisivanjem današnjeg ugovora unaprijeđena na službenu razinu.

U ime Kluba spasilaca Gorske službe spašavanja Žepče, na ukazanom povjerenju zahvalio je Mirko Matijević, naglasivši da GSS zapravo i jeste služba civilne zaštite, kako po svome statutu tako i načinu razmišljanja. Gospodin Matijević je istaknuo punu spremnost svoga članstva u nakani da priskoče u pomoć tamo gdje bude potrebno, a posebno na onim mjestima i terenima gdje druge službe nemaju mogućnosti. U proteklih šest mjeseci, GSS Žepče je u suradnji sa svojim kolegama iz drugih stanica i klubova već sudjelovao u desetak akcija potrage, zaštite i spašavanja širom Bosne i Hercegovine. Od ovog ugovora i suradnje, GSS Žepče očekuje da će se osigurati potpora za obuku i opremu jer je to presudno za daljnji rad ove službe čije su usluge u potpunosti besplatne, napomenuo je gospodin Matijević.


Postaja.ba (D.Š.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2