Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

30 autobusa isključeno iz prometa

AutobusiU dane 24., 25. i 26.10.2018. godine, policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su na svim cestama na području Zeničko-dobojskog kantona realizirali akciju pojačane kontrole sudionika u prometu, s posebnim naglaskom na kontrolu tehničke ispravnosti motornih vozila kojim se vrši javni prijevoz putnika, kao i ugovoreni prijevoz učenika.

Akcija je realizirana u suradnji sa stanicama za tehnički pregled vozila, gdje su vozila, nakon izvršene kontrole i uočene neispravnosti, upućivana na izvanredni tehnički pregled. Aktivnosti policijskih službenika bile su usmjerene na poduzimanje represivnih mjera prema prijevozničkim poduzećima i vozačima, zbog činjenja naznačenih prekršaja, sukladno odredbama Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH, a sankcionirani su počinitelji i drugih prekršaja iz pomenutog zakona.

Prilikom ove akcije kontrolirana su ukupno 153 vozila, dok je na izvanredni tehnički pregled upućeno 81 vozilo. Tijekom akcije 44 vozila su isključena iz prometa zbog tehničke neispravnosti, od čega 30 autobusa kojim se vrši javni prijevoz putnika, kao i ugovoreni prijevoz učenika. Zbog utvrđenih prekršaja u ovoj akciji je izdato 106 prekršajnih naloga.

S obzirom na navedene podatke, kao i rezultate analiza izvršenih nakon sprovedene akcije, Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona upozorava sve pravne osobe koje se bave prijevozom putnika, kao i sve druge sudionike u prometu, da ne koriste vozila koja su tehnički neispravna, kako ne bi ugrozili svoju sigurnost, sigurnost osoba koja prevoze i sigurnost drugih sudionika u prometu. S ciljem unapređenja postojećeg stanja, i u narednom periodu provodit će se slične akcije u prometu, koje će biti usmjerene na poduzimanje represivnih mjera prema vozačima za koje se utvrdi da upravljaju motornim vozilima koja ne zadovoljavaju kriterije tehničke ispravnosti, kako bi se sigurnost odvijanja prometa na svim cestama na području Zeničko-dobojskog kantona podigla na što veću razinu, naglašavaju na kraju priopćenja iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03