Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

Danas u Žepču 5. Gospodarski forum "Znanje bez granica"

forum g_16

Danas se u restoranu California na Brankovićima održava 5. Gospodarski forum. Forum je službeno otvorio načelnik općine Žepče Mato Zovko nakon nekoliko riječi pozdrava i zahvale nazočnima na sudjelovanju.

On je također istaknuo da je Forum jedna od aktivnosti koje se održavaju povodom proslave Dana općine Žepče te zaželio ugodno druženje danas.
Nazočnim se obratila i Branka Janko ispred organizatora te kratko uvela u današnje događaje. Za RPŽ Branka Janko je kazala da je tema ovogodišnjeg foruma „ Znanje bez granica“ i na istom će se baviti pitanjima prijenosa znanja iz dijaspore u svrhu ekonomskog razvoja, pitanjima uloge centara za kompetencije u razvoju gospodarstva i procesu pametne specijalizacije, potrebi reforme srednjeg obrazovanja u skladu s tržištem rada, a bit će prezentirani i primjeri dobre prakse iz Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, Crne Gore i Srbije u oblasti obrazovanja kadrova za potrebe gospodarstva.
Kao je naglasila Branka Janko, direktorica Razvojne agencije Žepče, forum je organiziran u dvije panel diskusije. Prva je kako prenijeti znanje iz dijaspore u našu lokalnu zajednicu a druga kako povezati gospodarstvenike sa znanstveno istraživačkim institucijama i sveučilištima, jer veza mora postojati ako želimo razvijati inovacije i nove tehnologije.
Prilog s Foruma moći ćete poslušati sutra ujutro u 9:00 sati na našim valovima.


RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03