Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za travanj - Akcije bez konkurencije

armani trade uskrsarmani trade parfemi

Jučer u Ozimici svečano otovorena novoizgrađena zgrada ambulante

ozimica zlovecera_2

Svečanim presijecanjem vrpce novoizgrađenu ambulantu u Ozimici otvorili su načelnik općine Žepče Mato Zovko, Veleposlanik R. Hrvatske u Bosni i Hercegovini Ivan DeL Vechio, predstavnica CRS-a BiH direktorica Sanela Imamović, predstavnik misije USAID-a u BiH Andrew Boegel šef Ekonomskog odjela Misije USAID-a u BiH.

 

Na jučerašnjoj svečanosti nazočnima su se obrtaili načeklnik općine Mato Zovko, koji se zahvalio svima koji su pomogli pri izgradnji ambulante a svoje zadovoljstvo završenim projektom iskazali su i predstavnik misije USAID-a u BiH Andrew Boegel šef Ekonomskog odjela Misije USAID-a u BiH te predstavnica Ministarstva zdravstva R. Hrvatske, Anita Drnetić.

Najviše oduševljenja ipak je pokazala ravnateljica JU Dom zdravlja Žepče Ana Zlovečera Jukić koja se zahvalila svim donatorima prije svega USAID-u, CRS-u, Vladi Republike Hrvatske, općini Žepče, svim izvođačima radova, tvrtki Ting i K - Projekt iz Žepča, nadzoru, svim djelatnicima u Domu zdravlja te svima koji su na bilo koji način bili uključeni u realizaciju ovog projekata te je na kraju podijelila zahvalnice kao znak zahvale i podsjetnik na uspješnu suradnju.

ozimica zlovecera_01

Nakon službenog otovrenja zgrade ambulante nazočni su razgledali novoizgrađene prostorije. Nova zgrada ambulante u Ozimici, koja se gradila nešto više od godinu dana i uskoro će krenuti i s radom, na površini od 270m2 ima dvije liječničke ordinacije, stomatološku ordinaciju, prijamnu prostoriju, interventnu sobu i previjalište, kuhinju, sanitarni čvor i depo ljekarnu.

 

Izvor: www.opcina-zepce.com

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03