Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za travanj - Akcije bez konkurencije

armani trade uskrsarmani trade parfemi

Otkrivanjem kamena temeljca simbolično kreće gradnja nove Osnovne škole u Žepču

polaganjekamena 10Jučer je s početkom u 11:00 sati održana simbolična svečanost, polaganje kamena temeljca, kojom će započeti gradnja nove osnove škole u Žepču.

Nova škola za osnovce gradit će se u žepačkim poljima preko puta KŠC-a „Don Bosco“ Žepče. Svečanosti su nazočili predstavnici lokalne vlasti zajedno s predstavnicima javnih, odgojno-obrazovnih i drugih ustanova. Investitor ovog projekta je općina Žepče, a kako je kazao načelnik Mato Zovko dio sredstava od 550 000 KM je već osiguran, a cjelokupna investicija iznosit će oko 4 milijuna KM.

Nazočne je pozdravio ravnatelj Osnovne škole "Žepče" u Žepču Boris Sović kazavši nekoliko riječi o povijesti škole i zahvalio se svima koji su podržali ovaj veliki projekt. Nekoliko riječi posjetiteljima uputio je i načelnik Mato Zovko koji je između ostalog kazao kako je ovo veliki izazov i puno posla koji će sigurno biti na radost svih žepčaka. Nakon ovih riječi ravnatelj Sović i načelnik Zovko, svečano su otkrili kamen temeljac. Svečanost je uljepšana glazbenim izvedbama učenica i učenika zajedno s nastavnicama te recitacijama o Žepču. A nakon toga gosti su pozvani na druženje u prostorije „stare“ Osnovne škole. Inače, zgrada Osnovne škole u Žepču u kojoj se trenutno odvija nastava izgrađena je 1955. godine.

 

postaja.ba(M.T.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03