Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

Održan kros Trčanjem do zdravlja u Žepču

kros novvvo_01

Danas je u Žepču održan kros učenika osnovnih i srednjih škola te seniorska utrka.

Kros, čiji je slogan Trčanjem do zdravlja, i ove godine organizira Udruga profesora tjelesne i zdravstvene kulture Žepče a u istoj, osim učenika bilo je i 14 sudionika seniora.

Dionice na kojima se utrka izvodila bile su prilagođene kategorijama i dobi natjecatelja pa im je start bio na relaciji od Lovačke kuće u Žepču, do „Rasadnika“ a cilj za sve sudionike bio je ispred Doma kulture gdje je u 12:30 bila dodjela nagrda najboljima.

Od djevojčica osnovnih škola najbolja je bila Ivona Vranjković, drugo mjesto zauzela je Dejla Pehlivanović a treća je bila Janica Filipović. Najbrži osnovnoškolac bio je Angeli Bartulović a odmah iza njega stigao je Josip Šumić. Treći je u cilj ušao Denis Softić.

Kod srednjoškolaca poredak je sljedeći: Helena Tomas bila je najbrža djevojka a iza nje na drugom mjestu je Valentina Matijević. Treće mjesto zauzela je Alma Malićbegović. Najbrži srednjoškolac bio je Nikola Budimir, na drugom mjestu završio je Andrej Bulajić a na trećem Zinedin Šišić. Prije nego su proglašeni pobjednici, predsjednik Udruge pedagoga, Goran Jurić, podijelio je zahvalnice svima koji su pomogli u organizaciji krosa a zahvalnicu je dobila i RPŽ.


RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03