Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

U subotu otvaranje Izložbe knjiga za djecu i mladež u KŠC-u Don Bosco u Žepču

izlozba knjiga_za_djecuU KŠC Don Bosco Žepče će u subotu, 13. listopada biti otvarena Izložba knjiga za djecu i mladež koje je Centru darovao Franjo Marić.

Izložba će službeno biti otvorena u 12:00 sati a bit će otvorena za posjetitelje do utorka, 16. listopada.Izložba knjiga se održava povodom 560. obljetnice prvog pisanog spomena Žepča. Predgovor i odabir knjiga za izložbu napravila je književnica i sveučilišna profesorica dr. sc. Julijana Matanović.

"Knjige koje Franjo Marić daruje KŠC »Don Bosco« u svom Žepču, neprocjenjive su vrijednosti. Ne samo materijalne. Svaka od njih, uz svoju ispisanu priču, krije i priču o čovjeku koji se ustajao rano da bi je potražio na sajmovima, u stanovima onih koji su se lako odricali biblioteka koje su naslijedili, u antikvarijatima. Knjige su to kojima će se naša djeca i njihovi profesori moći ponositi. Nitko, osim njih, u ovom trenutku, nema – u svom školskom prostoru – toliko prvih izdanja, toliko značajnih naslova u opremi velikih slikara, toliko štiva kojima se dokazuje da mladi vole toplu priču koju su baš za njih ispisati njihove učiteljice", napisala je između ostalog u predgovoru profesorica Matanović.

Podsjetimo, Franjo Marić rođen je 13. svibnja 1955. u Zenici a živio je u Brezovom Polju kod Žepča. Danas je profesor u Centru za odgoj i obrazovanje djece u zagrebačkoj Dubravi. Više od 20 godina bavi se prikupljanjem i objavljivanjem statističko-povijesnih starih i novih dokumenata te ilustracija o Hrvatima katolicima u Bosni i Hercegovini.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03