Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

FOTO I AUDIO: Čović boravio u Žepču povodom održavanja središnjeg skupa HDZ-a i HNS-a BiH

sredisnjiskup 40SPONZORIRANA OBJAVA:

Jučer je na gradskom poligonu u Žepču s početkom u 16:00 sati održan središnji predizborni skup HDZ-a i HNS-a BiH, a istom su nazočili kandidat za člana predsjedništva BiH dr Dragan Čović, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto, zatim Nikola Lovrinović nositelj liste za Parlamentarnu Skupštinu BiH, nositelj liste za Skupštinu ZDK Ivo Tadić, nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH Josip Martić, načelnik općine Žepče i član HDZ-a BiH Mato Zovko te ostali kandidati, mještani, prijatelji i simpatizeri HDZ-a.

Dr Dragan Čović je pozdravio sve nazočne i zahvalio se na dosadašnjoj potpori i povjerenju. Iznio je Izborni program Općih izbora u BiH 2018. godine kroz sedam točaka između kojih je naglašen rad kroz gospodarski rast i razvoj, demografsku obnovu u središte koje stavlja obitelji mladih i mlade, pomoć hrvatskim braniteljima. U programu su i pravna i sigurnosna politika, obrazovanje, zdravstvo i socijalna sigurnost te ubrzanje EU i NATO puta. „Bilo koji dio ovog programa od 7 navedenih točaka ako se izdvoji i ne ispuni nema pozitivnu sinergiju do kraja“ kazao je Čović te naglasio kako: „Nijedan program nije moguće izvršiti ako uz nas nisu prijatelji Bošnjaci i Srbi“, ali istim je poslao i jasnu poruku: „Nemojte odlučivati u ime Hrvata, nema potrebe izdvojeno birati predstavnike na državne razine vlasti.“ Nekoliko puta je kroz goovor spomenuo važnost predstojećih izbora 2018. i pozvao sve da izađu i glasuju 7. listopada za koga hoće, samo da nitko ne ostane doma: „Luksuz je iduću nedjelju ostati doma“ kazao je Čović i priveo govor kraju. Prethodno je načelnik općine Žepče Mato Zovko izrazio dobrodošlicu aktualnom predsjedniku i izaslanstvu, a po nekoliko riječi uputili su i Ivo Tadić i Josip Martić.

Ivo Tadić se zahvalio na 28 godina dugom povjerenju koje Hrvati Žepča pružaju Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Posebno je zahvalio na angažmanu na proteklim lokalnim izborima ali i na povjerenju pruženom za protekli mandat koje je opet rezultiralo brojnim investicijama kao i zaposlenjima na prostorima gdje živi hrvatski narod.

Josip Martić je naglasio kako je Žepče spremno na izbore: "Politički se moramo organizirati ukoliko želimo živjeti u ovom dijelu BiH. To će, uz naše zajedništvo, biti najbolji odgovor na neke pokušaje izbora nelegitimnih predstavnika hrvatskog naroda.“ Nekoliko riječi uputio je i Nikola Lovrinović koji je ukazao na važnost predstavnika hrvatskog naroda na svim razinama vlasti.

U revijalnom dijelu nastupio je hrvatski kantautor, pjevač zabavne glazbe i tekstopisac Dražen Žanko te domaća izvorna grupa Braća Kapular i Josip Tirić. Govor doktora Dragana Čovića poslušajte danas u sponzoriranoj emisiji u 12:00 sati na valovima Radiopostaje Žepče (95.9 MHz).

 

postaja.ba (M.T.)

FOTO: M.T., S.T., N.J.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03