Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

U nedjelju u župi Osova Svečane zavjete polažu dva franjevačka bogoslova - "Zavjete dajem Gospodinu, njemu predajem život cijeli"

svecani zavjeti_franjevci

U nedjelju, 30. rujna tekuće godine u župi Osova dva kandidata, bogoslova, fra Stjepan Antolović – iz Lupoglava, osovska župa i fra Stjepan Lukašević iz župe Brestovsko položit će svoje svečane, doživotne zavjete i postati punopravni članovi provincije Bosne Srebrene.

Svečanu svetu misu u 11:00 sati predvodit će provincijal franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Jozo Marinčić a misu će dodatno uljepšati pjevanjem bogoslovi Franjevačke teologije u Sarajevu.

Osovski župnik, fra Antun Perković, pojasnio je simboliku ovih zavjeta." Na franjevačkom pojasu nalaze se tri čvora koji predstavljaju tri zavjeta: siromaštvo, poslušnost i čistoću. Dok sâm pojas daje sigurnost fizičkom hodu, obdržavanje zavjetâ daje sigurnost najdubljem životnom hodu. Kad Isus nama danas kaže „neka vam bokovi budu opasani“, želi nam reći: Držite svoje zavjete! Samo tako će životni hod biti uvijek stabilan i siguran, pa i u vrijeme Isusovog iznenadnog dolaska. Zavjeti su svjetlo vjere koje razgoni tamu i rasvjetljuje noć," pojasnio je fra Antun.

"Draga braćo i sestre, vjernici i prijatelji naše župe, molimo zajedno za ovaj dan, za ovaj događaj, za postojeća i nova duhovna zvanja. Bdijmo, budimo pripravni za iznenadni dolazak Gospodinov, a vi mlada braćo franjevci, opašite zavazda bokove našim franjevačkim pasom i upalite svjetiljke na način kako to Gospodin od vas traži. Mir i dobro", kazao je osovski župnik.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03