Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

MZ Bistrica pobjednik 5. dječjeg tradicionalnog malonogometnog turnira mjesnih zajednica pod nazivom „Vratimo osmijeh“

vratimoosmijeh 3Jučer, 23.09.2018. godine, na igralištu MZ Zenički put održane su 5. dječje sportske igre pod nazivom „Vratimo osmijeh“ i to u organizaciji mjesne zajednice Zenički put i mladih sindikata trgovine i uslužnih djelatnosti BiH regija središnja Bosna te uz pomoć načelnika općine Žepče Mate Zovke.

U igrama je sudjelovalo preko 150 mališana iz 8 mjesnih zajednica općine Žepče i to predstavnici MZ Zenički put, MZ Preko, MZ Ciglane, MZ Opšenik, MZ Bistrica, MZ Žepče, MZ Novo Naselje, naselje Ravne i kao domaćin MZ Zenički put.

Predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović prigodnim govorom je pozdravio sudionike igara te simbolično otvorio ovogodišnje igre. Nakon cjelodnevnih natjecanja u turniru u malom nogometu u kategoriji djece od 1. – 6. razreda OŠ prvo mjesto je osvojila MZ Ravne, drugo mjesto MZ Bistrica, a treće mjesto MZ Opšenik. Od starijih uzrasta prvo mjesto je osvojila MZ Bistrica, drugo mjesto MZ Ciglane i treće mjesto MZ Zenički put.

Najbolji igrač turnira u malom nogometu proglašen je Amel Čizmić iz Ravana, a najbolji golman Ivan Martić iz MZ Bistrica. Zahvalnicu za najmlađeg sudionika turnira u malom nogometu dobio je Nezir Sabitović iz Ravana.

U odbojci na pijesku za djevojke najbolje mjesto je zauzela MZ Zenički put, drugo mjesto su zauzele MZ Preko, dok je treće mjesto zauzela MZ Ravne, stoji u priopćenju Udruge za održiv razvoj (UZOR).

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03