Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 13.05.-27.05.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

Iva Augustinović osvojila žiri i publiku Supertalenta u prvom nastupu i naravno – prošla dalje!

iva augustinovicNaša Žepčanka, Iva Augustinović, nastupa u Supertalentu nove.tv. Sinoć je prošla dalje nakon što je sjajno otpjevala pjesmu Leone Lewis „Over the rainbow“ i nedvojbeno osvojila žiri kao i publiku.

Kada je ušetala na pozornicu, žiri nije ni slutio kakvo će im iznenađenje natjecateljica Iva Augustinović priuštiti, prenosi portal nova.tv. Njezin talent je pjevanje, a svoje vokalne sposobnosti pokazala je pjesmom „Over the rainbow“ i oborila žiri s nogu.

„Ja ću biti krajnje kratka: ti si osoba koja je demantirala moj evidentno bezrazložan strah da ove godine Supertalent nema pjevače, e pa ima ih!“, bez dodatnog teksta ostala je članica žirija Martina Tomičić, a druga članica žirija, Maja Šuput je komentirala: „To kako ste vi ušli, sramežljivo, pa ovo, pa ono, pa onda žena ne da pomete pozornicu, nego ono, ne da ste sigurni u to što radite već toliko lijepu boju glasa imate, toliko divno pjevate. Ja bih na vašem mjestu našla prioritet jer morate se fokusirati na pjevanje, to je Vaša budućnost i točka", kazala je Maja.

U prvoj epizodi šeste sezone Supertalenta, nastupilo je 13 izvođačica i izvođača od kojih su neke žiri oduševile i izborile prolazak dalje, dok neki nisu zadovoljili prolazak dalje.

Iva je rodom iz Žepča, iz Bosne i Hercegovine, no put i ljubav prema glazbi odvela ju je u Graz o čemu smo i ranije pisali. Od malena se bavi pjevanjem, a svoje prve tonove otpjevala je u crkvenome zboru koji čak sada i vodi u hrvatskoj katoličkoj misiji u Grazu.

''Ponekad sam znala pjevati tako glasno da su me čuli susjedi, no sreća nisu se nikada bunili. Već sam s osam godina počela nastupati i moji su nastupi uvijek bili zapaženi'', prisjetila se Iva svojih početaka. Trenutno studira ekonomiju i akademiju u Grazu. ''Trenutno se borim s dva faksa. Tipično za glazbenike'', duhovito je komentirala Iva za novu.tv.

Postaja.ba (A.T./M.T.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03