Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 31.05.-13.06.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

Raspisan natječaj za posao Tehničkog direktora Cromonta

Cromont logo

Tvrtka Cromont objavljuje natječaj za prijam u stalni radni odnos na radno mjesto Tehničkog direktora.

Tvrtaka Cromont d.o.o. sa sjedištem na adresi Orahovica 102, Žepče, BiH, bavi se izradom posuda pod tlakom, izmjenjivača topline, filtera, rezervoara i drugih proizvoda od nehrđajućih čelika namjenjenih prvenstveno prehrambenoj i kemijskoj industriji. Tvrtka je izvozno orijentirana, s usmjerenjem na talijansko, njemačko i švicarsko tržište te tendencijom širenja na ostale zemlje Europske Unije.

Djelatnik na radnom mjestu Tehnički direktor će biti zadužen za obavljanje sljedećih poslova: organizaciju proizvodnje, izradu ponuda, nabavku repromaterijala, razradu tehničke dokumentacije za proizvodnju, vođenje evidencija i izradu izvještaja vezanih za proizvodnju, kao i druge poslove u okvirima ovlasti Tehničkog direktora i po nalogu direktora tvrtke.

Potrebna školska sprema: VSS, inženjer strojarstva (dipomirani inženjer, prvostupnik ili magistar struke) ili SSS, IV stupanj stručne spreme (strojarski tehničar), s iskustvom u vođenju proizvodnje.

Poželjno je radno iskustvo u vezi gore navedenih poslova u proizvodnoj tvrtki iz metalskog sektora.

Uz to je poželjno da kandidat posjeduje i sljedeće osobine i kvalifikacije: Sklonost radu s ljudima, timskom radu i organizaciji rada u proizvodnji, dobro poznavanje pravila i primjene standarda u vezi tehničkog crtanja u strojarstvu odlično poznavanje rada na računalima, uključujući neku od aplikacija namjenjenu tehničkom crtanju te aplikacije Microsoft Office-a (Word i Excel), dobro poznavanje engleskog, njemački ili talijanskog jezika, poznavanje rukovanja mjernim alatom (kao što su mjerne trake, pomična mjerila, bravarski uglomjeri, bravarske libele i slično, osiguranja kvaliteta u skladu sa standardom ISO 9001:2008 / 2015, te DIN EN ISO 3834-2.

Odabrani kandidat ostvaruje slijedeće pogodnosti: izuzetno stimulativna osobna primanja, službeni automobil, službeni telefon, osiguran topli obrok.

Odmah po dovršetku selekcijske procedure i odabrani kandidat počinje s radom te zasniva stalni radni odnos, uz probni rad po zakonskim odrednicama

Način prijave: Kandidati uz kratko popratno pismo svoj CV mogu poslati na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  ili poštom na adresu Cromont d.o.o. Orahovica 102, 72230 Žepče, s naznakom „Prijava za radno mjesto: Tehnički direktor“. Sve informacije mogu se dobiti i na broj telefona 032/888-400 i 063/776-643 svakim radni dan od 8:00 do 16:00 sati.

Natječaj ostaje otvoren do popune radnog mjesta.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03