Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 31.05.-13.06.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

Prvi veleposlanik iz Žepča: Ivan Dunđer veleposlanik Bosne i Hercegovine u Poljskoj

ivan dundjer_andrzej_duda

Veleposlanik Bosne i Hercegovine u Republici Poljskoj Ivan Dunđer predao je 6. rujna 2018. godine vjerodajna pisma predsjedniku Republike Poljske Andrzeju Dudi.

Ivan Dunđer rođen je 1983 godine, rodom je iz Žepča gdje je do odlaska u Poljsku i imao prebivalište. Zvanje magistra znanosti stekao je na Odsjeku za filozofiju i sociologiju Sveučilišta u Sarajevsku s prosjekom ocjena 10. Doktorant je poslijediplomskog doktorskog studija na Hrvatskom Sveučilištu u Zadru. Radio je u Federalnom Parlamentu Domu Naroda i Predsjedništvu BiH.

Nakon ceremonije veleposlanik Dunđer je prenio prijateljske pozdrave Predsjedništva Bosne i Hercegovine predsjedniku Republike Poljske Andrzeju Dudi te kazao kako između dvije zemlje nema otvorenih pitanja i da će unapređenje ekonomske suradnje i daljnje razvijanje bilateralnih odnosa biti u vrhu prioriteta tijekom njegovog mandata u Poljskoj. Informirao je predsjednika Dudu o aktualnoj političkoj situaciji i procesu provedbe reformi u Bosni i Hercegovini u cilju integracije zemlje u EU.

Predsjednik Duda je tijekom razgovora iskazao opredjeljenje da će Poljska pružiti punu potporu Bosni i Hercegovini na njenom putu ka europskim i euroatlantskim integracijama.

Na kraju susreta poljski predsjednik je veleposlaniku Dunđeru poželio uspješan mandat i boravak u Republici Poljskoj, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Postaja.ba (A.J.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03