Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani Trade redovni akcijski katalog 31.05.-13.06.2019.

Armani akcije_nez_konkurencije

U Žepču izgorjeli proizvodni pogoni i poslovni prostori

pozar mahnjaca_17

Požar koji je iz neutvrđenih razloga jučer nešto iza podneva izbio na jednoj od zgrada poduzeća Elchy Tex u Žepču, prijeratna tvornica ILZO Mahnjača, u samo nekoliko sati uništio je zgradu u potpunosti. Uz proizvodne prostore poduzeća ElchyTex, u požaru su uništeni salon namještaja Tvoj dom, trgovina tekstilom Stil, pekara Dan i noć, disco club Cavalli te skladišni prostori. Iako su žepačkim vatrogascima u pomoć pritekle vatrogasne jedinice iz Zavidovića, Maglaja, Tešnja zgrada je u potpunosti izgorjela i pričinjena je velika materijalna šteta.

U popodnevnim satima požarište su obišli načelnik općine Žepče Mato Zovko i premijer ZDK Miralem Galijašević koji je obećao i pomoć vlade kantona.

"Na sreću, nije bilo ljudskih žrtava. Pokazana je solidarnost susjednih općina iz kojih su vatrogasci priskočili u pomoć. Vlada ZDK će pomoći vlasniku fabrike da lakše prevaziđe ovu situaciju kako radna mjesta ne bi bila ugrožena. Očekujem da će se ovdje vrlo brzo izgraditi nova hala i da će ovi hrabri ljudi krenuti u nove poslovne pobjede",

U Zgradi koja je u požaru uništena nalazio se proizvodni pogon u kojem je 30 radnika poduzeća Elchy Tex šivalo zaštitnu radnu odjeću i konfekciju te dijelove sjedišta za automobile.

Kako je za Press službu ZDK izjavio vlasnik poduzeća Elchy Tex Mladen Ivešić proizvodnja će privremeno biti izmještena u druge pogone dok se na mjestu izgorene ne izgradi nova hala.

Postaja.ba (A.J.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03