Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za ožujak - Akcije bez konkurencije

U općini Žepče potpisani ugovori za izradu dizajna i nadzora projekta navodnjavanja polja

mato dundjer

Danas su u općini Žepče potpisani ugovori za izradu dizajna i nadzora u okviru Projekta razvoja navodnjavanja u FBiH a iste su potpisali načelnik općine Žepče Mato Zovko i Alojz Dunđer, ravnatelj ureda za realizaciju Projekata ispred Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Prema riječima načelnika Zovke, već duže vrijeme se govori o mogućnosti navodnjavanja određenih dijelova naše općine a ovim ugovorom određena su i područja navodnjavanja a radi se polju u Lupoglavu, polju na Radovlju, djelu žepačkih polja i dijelu bistričkih polja.

Ravnatelj odjela za implementaciju projekata u federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Alojz Dunđer je kazao da je naša općina jedan od 10 općina u FBiH koja je ušla u Projekt razvoja navodnjavanja a sam projekt financira Vlada FBiH iz kreditne linije Svjetske banke. Prema njegovim riječima, sveukupna površina koja će biti predmet navodnjavanja u općini Žepče iznosi 319 hektara koji se nalaze na 3 mikrolokaliteta. On je naglasio da su danas potpisani ugovori za izradu dizajna i nadzora a vremenski period za izradu projekta dizajna je 5 mjeseci a isti će se provoditi u nekoliko faza. Nakon potpisivanja ugovora načelnik je s gostima obišao navedena područja radi detaljnijeg utvrđivanja situacije na terenu.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03