Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za ožujak - Akcije bez konkurencije

Održane tradicionalne sportske igre u Galovcu

VREA-DJECA

U cilju promocije tradicionalnih sportskih igara ali i stvaranja boljeg životnog ambijenta za mještane ruralnih - povratničkih sela novošehraskog kraja, u nedjelju, 10. lipnja 2018. godine na Sportsko-rekreacijskom centru „Oaza mira“ Galovac održane su II. Tradicionalne sportske igre.

Natjecalo se u boćanju, kamena s ramena, potezanju užeta, potezanju klipa i skakanju u vrećama te u nogometu.

Uz brojne komične scene, više stotina posjetitelja je uživalo gledajući i navijajući za svoje predstavnike u ovim starim, tradicionalnim sportovima. Na kraju, najviše spretnosti ali i snage pokazali su Drago Vidović i Velimir Lončar pobijedivši u natezanju konopa ( u parovima). Kamen je najdalje bacio Andrej Jurić a u potezanju klipa prvo mjesto je osvojio Ivan Livnjak. U konkurenciji starijih natjecatelja u trčanju - skakanju u vreći najbrži je bio mladi Andrej Tomas koji je u finalnom tračanju pobijedio Marina Topića, a u konkurenciji djece prvo mjesto je osvojila djevojčica Ana Ivešić.

Braća Marijan i Mario Kajić su ponovno pokazali da su najbolji boćari na šeherskom kraju pobijedivši sve protivnike u vrlo jakoj konkurenciju u ovoj disciplini. Ništa manje zanimljivo nije bilo ni na nogometnom turniru gdje je ekipa MZ „Novi Šeher“ u finalnoj utakmici pobijedila ekipu iz Ozimice. Pobjednicima su uručene diplome i pehari a nakon natjecanja, za sve posjetitelje je organizirano druženje uz pjesmu i roštilj do kasno u noć.

Za dobru organizaciju Sportskih igara u Galovcu najzaslužniji su vrijedni članovi - volonteri Planinarsko-ekološkog i sportsko-rekreacijskog društva „Oaza mira“ Maglaj ali i brojni sponzori: Općina Maglaj, „Budo-Export“ Žepče, “ Grainer Spaice“ Žepče, “Đuzel group“ Žepče, „Pero“ Zenica, „ITC“ Zenica, „HASS Komerc„ Zenica, „AS“ knjigovodstveni servis Zenica, „IM Semić“ Visoko, „Napredak Promet“ Žepče. Dobru medijsku promociju su napravili gotovo svi maglajsko - žepački portali i radio postaje/stanice, RTV Maglaj i FTV.


 

Marinko Kelavić

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03