Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za ožujak - Akcije bez konkurencije

Žepče djeci - manifestacija za djecu održana jučer ispred Doma kulture

zepcedjeci6Jučer je u Žepču održana prva manifestacija Žepče djeci u sklopu održavanja niza aktivnosti žepačkog ljeta 2018.

U organizaciji JU Dom kulture Žepče cjelodnevni program bio je posvećen djeci svih uzrasta s aktivnostima poput natjecanja beba u puzanju, natjecanja u trčanju i natjecanja u spretnosti. U kategoriji beba u puzanju natjecalo se 8 beba do 12 mjeseci, a u kategoriji natjecanja beba u trčanju natjecalo se također 8 djevojčica i dječaka starosti od 12 do 18 mjeseci. Sva starija djeca imala su priliku okušati sreću u gađanju gola te obaranju čunjeva. Natjecatelji su nagrađeni prigodnim poklonima, a sponzori manifestcije su bili Violeta, Podravka i Lactalis. Djeca koja nisu sudjelovala u natjecanjima mogla su crtati, družiti i poigrati se te pojesti koji slatkiš za stolom koji je bio namijenjen njima. Manifestacija je bila i humanitarnog karaktera jer se među posjetiteljima mogla vidjeti i kutija u kojoj su prikupljana sredstva za liječenje male žepčanke Nike u Zagrebu.

Sljedeći događaj na redu jest već tradicionalni Žepčaki pleter - večer izvorne glazbe, a bit će održan 13. lipnja na gradskom poligonu. Posjetitelje će zabavljati Izvorno blago.

postaja.ba (M.T.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03