Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za ožujak - Akcije bez konkurencije

Žepčak Tomislav Marić ToMa u izdanju HIt recordsa snimio prvi solo singl

tomislavmaric„Ime nove zvijezde ispisano na glazbenom nebu - ToMa predstavlja 'Ljubiš, ali ne voliš'!“ - naslov je koji kruži hrvatskim portalima i novinama.

Ovo je druga pjesma koju Tomislav Marić iz Žepča potpisuje kao izvođač. Prva pjesma zove se „Nije grijeh“, a izvodi je u duetu s Kristinom Boban koje se mnogi sjećaju iz showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Nakon izdavanja prvijenca u studiju Radiopostaje Žepče u siječnju ugostili smo Tomislava koji je već tada govorio o počecima karijere i ljubavi prema glazbi. U nastavku pročitajte tekst sa službene stranice Hit recordsa u čijoj produkciji je izdana pjesma, a koji govori o ovom mladom i talentiranom žepačkom glasu čija karijera definitivno ide ka usponu. 

Postoji li ljubav bez emocija? Može li tako nešto uopće stati u istu rečenicu, i takav odnos nazvati ljubavlju. Upravo tu životnu temu propituje novo ime na glazbenom nebu, ToMa, sa novom pjesmom i video spotom 'Ljubiš, ali ne voliš'.

Iza imena ToMa stoji mladi glazbenik Tomislav Marić, čije ime nije nepoznato u svijetu glazbe. Na sceni duhovne glazbe već se profilirao, a sada je odlučio napraviti novi iskorak i predstaviti svoju drugu, pop stranu.

Glazbu za njegovu novu pjesmu, skladalo je još jedno ime koje velikim koracima kroči prema vrhu, Marko Kutlić, na tekst već sada provjerenog autora Aleksandra Čubrila. Dvojac, Marko Vojvodić i Igor Ivanović dali su svoj aranžerski i producentski pečat.

'Prvijenac 'Ljubiš, ali ne voliš' početak je moje suradnje s diskografskom kućom Hit Records. Marko Kutlić i Aleksandar Čubrilo, dobitna su kombinacija kao autori, ako mene pitate. Pjesma je prožeta snažnim emocijama, a moja je želja, da i publika osjeti ljubav, energiju i sreću, koju osjećam i koju nesebično želim podijeliti sa njima.', rekao je ToMa.

Cjelokupna priča, ovjekovječena je modernim video spotom, iza kojeg produkcijski stoje Andrija i Marijan Jurčević, te atraktivna glumica Marta Čalo.

ToMa je dosada sudjelovao na brojnim festivalama osvajajući prve nagrade struke. Okušao se i, kako se voli reći, na daskama koje život znače, bio je dio mjuzikla, projekta 'Bitanga i Princeza'- Bijelo dugme tribute te je s njima održao turneju predstava. Ljubav prema glazbi prati ga od malih nogu, kao i sviranje gitare te klavira – prenosi Hit records.

Razgovor s Tomislavom Marićem o pjesmi i kako je došlo do suradnje s ovim poznatim osobama iz svijeta pop glazbe poslušajte sutra u Jutarnjem programu Radiopostaje Žepče.

 

Postaja.ba (M.T.)

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03