Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

ARMANI CENTAR ŽEPČE - AKCIJSKI KATALOG ZA RUJAN

Armani akcije_nez_konkurencije

Načelnik općine Žepče nagradio uspješne učenike glazbene škole te osnovnih i srednjih škola u Žepču

DSC 5774

Danas s početkom u 11:00 sati u dvorani Općinskog vijeća u Žepču upriličen je svečani prijam za učenike glazbene škole Katarina Kosača Kotromanić Žepče koji su sudjelovali na raznim kantonalnim, federalnim i međunarodnim natjecanjima.

Prijam je organizirao načelnik općine Žepče Mato Zovko te je tom prilikom ove učenike nagradio simboličnim novčanim nagradama.

Ukupno dvanaest učenika glazbene škole koji su se natjecali u raznim disciplinama ( klavir solo, klavir četveroručno, violina solo, gitaristički ansambl – trio gitara i gitara solo) primilo je nagrade. Nakon pozdrava Ilije Barešića i načelnika Zovke i ravnatelj glazbene škole Pero Zekić je kazao par riječi. On se u svom kratkom obraćanju prvenstveno zahvalio profesorima na trudu i radu jer je, kako je kazao, nemoguće postići dobre rezultate samo u redovitoj nastavi. Potrebno je puno dopunskog truda i rada koji nije plaćen i koji oduzima slobodno vrijeme ali da su profesori to sve s ljubavlju radili. Zekić se također zahvalio i Službi za opću upravu i društvene djelatnosti na prijamu te načelniku što je svaki put osigurao sredstva za odlazak na natjecanja.

Nakon prijama učenika glazbene škole, u 13:00 sati upriličen je još jedan prijam, ovog puta za učenike osnovnih i srednjih škola s područja naše općine koji su se natjecali iz matematike, fizike, njemačkog i engleskog jezika. Na početku oba prijama sve nazočne je pozdravio Ilija Barešić, pomoćnik načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti te uputio iskrene čestitke za postignute uspjehe. Također je poželio svim učenicima da i dalje nastave raditi i truditi se te da postižu još bolje rezultate.

I načelnik općine Žepče Mato Zovko je čestitao svim dobitnicima nagrada te im zahvalio što na ovaj način, osim što promoviraju sebe, promoviraju i svoju općinu na veoma lijep način. Također je naglasio da je ovo već 6. godina kako se ovakvi prijami održavaju te da ovim žele pokazati učenicima da ih osim škole, prati i općina i da oni svojim primjerom pomažu općini pri daljnjem radu i organiziranju školstva u općini Žepče.

Nakon službenog dijela oba prijama i kratkog neformalnog razgovora sudionika, napravljene su zajedničke fotografije svih nagrađenih učenika a fotografije možete pogledati u našoj galeriji:

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03