Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

Komunalno Žepče - Uskoro počinju radovi na smanjenju neoprihodovane vode u gradskom vodovodu

neoprihodovana voda

JP „Komunalno“ d.o.o. Žepče, u okviru MEG Projekta, financiranog od strane Vlade Švicarske putem UNDP i sredstvima općine Žepče uskoro započinje s aktivnostima na smanjenju neoprihodovane vode t.j. smanjenju količina vode koja se izgubi usljed:

kvarova na vodovodnoj mreži, bude utrošena krađom od strane nelegalnih korisnika, bude utrošena a neizmjerena i nenaplaćena (iz gradske hidrantske mreže, gradska fontana, neispravni vodomjeri i sl.). Trenutno gubici vode u gradskom vodovodu iznose 43%.

Planirano je da se u okviru projekta izvrši zoniranje vodovodne mreže (uspostave mjerne zone s mogućnošću mjerenja protoka i tlaka vode u cjevovodu za svaku pojedinačnu zonu) te da se kontroliranjem parametara utvrdi točna količina vode koja se u pojedinoj zoni gubi. Nakon toga pomoću opreme za otkrivanje kvarova na cjevovodu i opreme za otkrivanje nelegalnih podzemnih instalacija biti će utvrđen razlog i mjesto gubitka vode. Otkriveni kvarovi biti će sanirani a otkriveni nelegalni priključci blokirani a vlasnici pravno sankcionirani. Stoga obavještavamo sve korisnike gradskog vodovoda da će u razdoblju od mjeseca lipnja do mjeseca listopada 2018. god. biti izvođeni radovi:

- izgradnja novih šahtova na postojećoj vodovodnoj mreži,

- proširenje postojećih šahtova,

- opremanju šahtova mjernom opremom,

- zamjena starih vodomjera na kućnim priključcima s novim vodomjerima,

- saniranje najkritičnijih dijelova postojeće vodovodne mreže (Orahovica i Ciglane),

- rekonstrukcija vodovoda u naselju Opšenik i izgradnja vodovoda u naselju Vinište.

Zbog navedenih radova povremeno će dolaziti do kraćih prekida u isporuci vode ili do zamućenja vode u pojedinim dijelovima gradskog vodovoda. Naveni radovi imaju za cilj poboljšanje cjelokupnog stanja vodosnabdijevanja na području općine Žepče te stoga korisnike gradskog vodovoda molimo za razumijevanje i strpljenje, stoji u obavijesti na web stranici Komunalnog.

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03