Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

OŠ Žepče proslavila 138. rođendan

prvi album_05

Danas je osnovna škola Žepče obilježila Dan škole odnosno proslavila 138. rođendan.

U prepunoj kinodvorani u Domu kulture nazočni su uživali sat i pol u prelijepom programu koji su pripremili učenici i nastavnici žepačke osnovne škole. Školski zbor je otvorio manifestaciju izvedbom dvije skladbe nakon čega se nazočnim obratio i ravnatelje osnovne škole Žepče, Boris Sović. On je pozdravio sve nazočne te se zahvalio što su uljepšali njihovu proslavu. Također je napomenu da su im u pripremi programa pomogli i dječji vrtići iz Žepče, Don Ivica Čondrić i Mumi, Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama, plesni studio LDF, mlađi članovi KK Viktoria te folklorna skupina Slovo o Žepču. I načelnik općine se kratko obratio gostima, čestitao je Dan škole osnovnoj školi Žepče te poželio lijep i ugodan raspust školarcima.

Nakon govornog dijela uslijedio je zabavni program koji su recitacijama otvorile Jasmina i Nermana, korisnice Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama. Poslije njih su mališani iz dječjih vrtića Don Ivica Čondrić i Mumi također predstavili svoje točke. Mališani DVIČ-a su otplesali kolo i otpjevali pjesmu Kišobran za dvoje dok su Mumijevci otpjevali pjesmu Za bolje sutra.

Nakon mališana dalje su svoje igrokaze o znanju, danu šale i lijenosti pokazali viši razredi OŠ a također su razveselili sve plesom i svirkom. Da bi program bio šarolikiji i ljepši pobrinuli su se i gosti. Svoje točke izveli su: folklorna skupina Slovo o Žepču, članice plesnog kluba LDF te mlađi članovi karate kluba Viktoria iz Žepče. Kako je to sve izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji:RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03