Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

Proslavljen 13. rođendan SMŠ Žepče

danskole8Danas je u SMŠ školi Žepče u Žepču proslavljen 13. po redu „Dan škole“.

Učenici su nizom aktivnosti posjetiljeljima priredili ugodan boravak pri održavanju ove manifestacije. Među brojnim posjetiteljima, odazvali su se i mnogi sudionici iz vjerskog, društvenog i političkog života općine Žepče ali i ZE-DO kantona.

Od 12:00 sati započeo je kulturno-umjetnički program u školskoj dvorani, a sve nazočne na početku programa pozdravio je Adil Gačić, ravnatelj SMŠ Žepče koji je nekoliko riječi prepustio i Mensuru Sinanoviću, ministru obrazovanja, znanosti kulture i sporta ZE-DO kantona. Nakon kratkog obraćanja publici uslijedio je kulturno-zabavni program za koji su se učenici s profesorcama i profesorima marljivo pripremili, a izveli su nekoliko pjesmama, igrokaza te reviju frizura. Dodjeljene su nagrade najboljim sportašima i sportašicama te uručeni simbolični pokloni za profesorice i profesore koji su od ove godine umirovljeni.

Prethodno ovom svečanom dijelu posjetitelji su mogli vidjeti izložbu učeničkih radova i prezentacije zanimanja u holu škole. Tako su se svojim produktivnim radovima predstavili učenici prometne škole, medicinske škole zajedno s predstavnicima ekipe Crvenog križa, zatim sekcije robotike zajedno s novinarstvom, kao i ekonomisti, učenici građevinske škole te učenici metalnih struka.  U sklopu informatike svoje radove izložila je i STEM sekcija, a uz šahovsku sekciju svoje radove su izložili učenici i učenice tekstilne škole. Novitet je i prvi broj školskih novina koje su izradili učenici ove škole.

postaja.ba (M.T.)

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03