Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za ožujak - Akcije bez konkurencije

Održana natjecanja povodom 11. „Dana školskog sporta“ u Žepču

11daniskolskogsporta 26Jučer je u KŠC „Don Bosco“ u Žepču održano 11. po redu sportsko natjecanje za učenike osnovnih i srednjih škola pod nazivom “Dan školskog sporta“.

Ovo natjecanje organizirala je Udruga pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Žepče.

Na ovom sportskom natjecanju sudjelovale su tri srednje i četiri osnovne škole. U natjecanju u nogometu, košarci, odbojci, rukometu, stolnom tenisu i šahu sudjelovalo je oko 450 sudionika iz OŠ-a „Žepče“, OŠ-a „Fra Grga Martić“ Ozimica, OŠ-a „Abdulvehab Ilhamija“ Željezno Polje i OŠ-a „Alija Nametak“ Begov Han te učenici KŠC-a „Don Bosco“ Žepče, SMŠ-a „Žepče“ i GŠ-a „Katarina Kosača Kotromanić“ Žepče.

Novitet su bili gosti iz Usore, dakle u natjecanju su sudjelovali i učenici OŠ „Ivana fra Frane Jukića“ iz Usore. Pobjednici natjecanja u muškim i ženskim konkurencijama u svim navedenim sportovima imaju pravo sudjelovati na kantonalnom natjecanju koje će se održati u Zenici od 23. do 26. travnja, a na kojem su prošle godine ostvarili jako dobre rezultate. Iz Udruge pedagoga iskazuju zadovoljstvo na još jednom uspješno realiziranom natjecanju, čestitaju pobjednicima i zahvaljuju svima koji su na različite načine podržali sportašice i sportaše.

postaja.ba (M.T.)

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03