Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

U petak Večera siromaha u KŠC-u Don Bosco u Žepču

don-Ivan-Stojanovi-u-misijama

Večera siromaha - humanitarna priredba koja se u održava već 7. godinu za redom, ove će se godine održati u petak 16. ožujka u 18 sati u Katoličkom školskom centru "Don Bosco" u Žepču u organizaciji salezijanskih suradnika i prijatelja misija.

Ova humanitarna akcija prvi put je održana 2012. s ciljem misijske animacije i pomoći misijama. Prema riječima vjeroučitelja Marijana Spajića, jednog od organizatora večere, ove godine pomoć ide za afričku državu Ganu a priključit će se akciji prikupljanja sredstava za kopanje bunara za vodu. U Gani se nalazi don Ivan Stojanović, svećenik koji se odlučio na redovnički život u salezijanskom redu hrvatske provincije. Rodom je s Uzdola, općina Prozor-Rama, BiH, a svoj svećenički poziv ostvaruje u misijskom radu u afričkoj državi Gani gdje provodi već sedamnaestu godnu a sredstva prikupljena tijekom Večere siromaha bit će upućena njegovoj misiji.

Što se tiče same večere u petak, ona će biti organizirana u nekoliko dijelova. Započet će se molitvom te će se zatim kratko prezentirati misija za koju su sredstva namjenjena a nakon toga će usljiediti večera. Večara će biti skromna a na istoj će se konzumirati hrana vezana za tu zemlju u koju pomoć ide, u ovom slučaju za Ganu. Simbolična cijena obroka je 5 KM a svatko tko želi, može dati svoj prilog za misije. Večer će završiti zabavnim pogramom. Organizatori Večere siromaha pozivaju sve one koji imaju osjećaj za siromašne i potrebite da dođu i daju svoje priloge jer naše mali prilog nekome puno znači.

 

RPŽ UŽIVO

reklama-postaja03

GIF-e1