Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

RUKOMET: Krivaja slavila na gostovanju u Žepču

ekipe 20180311

Derbi 13. kola Prve rukometne lige FBiH, skupina Sjever, između Žepča i Krivaje pripao je gostima. Pred oko 150 gledatelja u dvorani KŠC Don Bosco u Žepču slavila je Krivaja rezultatom 27:33. Rezultat na poluvremenu bio je 13:15.

Iako su Zavidovićani tijekom cijelog susreta imali prednost od nekoliko pogodaka, susret je prelomljen tek pod kraj drugog poluvremena. U 52. minuti Žepčaci iz kontre za poravnanje, pri rezultatu 26:27, pogađaju okvir gola na što Krivaja uzvraća serijom od 3 pogotka čime definitivno potvrđuju pobjedu.

Najviše problema gostujućoj obrani zadavao je Ante Dragičević koji je mrežu Krivaje tresao 8 puta. Dobru formu iz prošlog kola potvrdili su Emir Bajraktarević i Tomislav Jukić s po 5 pogodaka. Alen Marković postigao je 3 a Luka Lovrić, Marinko Zovko i Sjepan Malbašić po 2. Kod vratara istaknuo se iskusni Damir Ćoruša. Za ekipu RK Žepče još su nastupili Ante Klarić, Krunoslav Jorgić, Franjo Ravnjak, David Đerek, Toni Knezović, Krešo Ravnjak, Damir Stanković i Ivan Babić. Treneri su Enver Bajraktarević i Dario Ćoruša.

Krivaju je do pobjede s 9 pogodaka predvodio Suad Huskić. Na listi strijelaca slijede ga Farid Avdić sa 6, Mirza Mehinagić i Edin Sinanović s 5, Edin Faljić s 3 te Anis Mehić, Rijad Polić, Amel Džamkić, Semir Zvekić i Dino Marušić s 1 pogotkom. Uz njih, u sastavu Krivaje bili su i Ali Muhamed Omerović, Eldar Mehić, Dino Marušić, Safet Imamović, Edin Karanović i Haris Muhić. Igrom su s klupe dirigirao dvojac Damir Memić i Enes Avdić.

Pravdu su dijelili Irhad Mešić i Ognjen Šatordžija.

Na jučerašnjoj utakmici prikupljena su i određena novčana sredstva koje će RK Žepče donirati obitelji Međić iz Maglaja kao pomoć za školovanje gluhonijemog dječaka Ervina Međića.

Naredno kolo igra se 17. i 18.ožujka a Žepčaci gostuju u Tuzli kod RK Sloboda Solana.

Postaja.ba (A.J.)

RPŽ UŽIVO

reklama-postaja03

GIF-e1