Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

JP „Komunalno“ Žepče poziva OPG-ove na potpisivanje ugovora o zakupu mjesta na žepačkoj tržnici

trznica zepce_stolovi

Nakon što su dobili odgovor Tržne inspekcije Zeničko dobojskog kantona u vezi zaključivanja ugovora o zakupu prodajnih mjesta na tržnici u Žepču, JP „Komunalno“ Žepče poziva zainteresirana Obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) na zaključivanje ugovora u zakupu prodajnog mjesta bez kojeg od 17. ožujka 2018. na tržnici u Žepču neće moći prodavati svoje proizvode.

U odgovoru Tržne inspekcije stoji da poljoprivredni proizvođači koji vlastite proizvode prodaju na tržnici, koji su upisani u Ragistar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata a koji nemaju registriranu djelatnost kod nadležnog općinskog organa za poslove privrede/gospodarstva, 

ukoliko ispunjavaju uvjete iz Zakona o poljoprivredi FBiH, ne trebaju imati posebno odobrenje nadležnog općinskog organa kako bi svoje proizvode prodavali na tržnici. 

Shodno navedenome JP „Komunalno“d.o.o. Žepče može bez sankcija od strane kantonalne inspekcije zaključivati ugovore o zakupu prodajnog mjesta na tržnici u Žepču s osobama koja dostave dokaz – Potvrdu da su upisani u Registar gazdinstava, odnosno Registar klijenata i maju status Obiteljsko poljoprivredno gazdinstvo (OPG) s prijavljenim rezursima biljne i animalne proizvodnje.

Iz „Komunalnog“ stoga mole sve one koji žele vršiti prodaju roba na gradskoj tržnici da dođu u prostorije JP "Komunalno" Žepče kako bi potpisali Ugovor o zakupu prodajnog mjesta. Obvezno sa sobom ponijeti uvjerenje iz općine da su registrirani kao Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo.

Svi oni koji ne budu imali zaključen ugovor o zakupu prodajnog mjesta od subote 17.03.2018. godine neće moći vršiti prodaju na žepačkoj tržnici sve dok ne potpišu spomenuti ugovor.

Postaja.ba (A.J)

RPŽ UŽIVO

reklama-postaja03

GIF-e1