Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

Rukometni derbi u Žepču između Žepča i Krivaje imat će i humanitarni karakter

rk zepce_rk_krivaja_20180311

Trinaesto kolo Prve rukometne lige Federacije u skupini Sjever donosi i derbi između RK Žepče i RK Krivaja. Susret se igra u KŠC-u Don Bosco u Žepču u nedjelju 11. ožujka u 16:00 sati i osim međusobnog prestiža između ova dva kluba, za Krivaju je iznimno bitan.

Da bi osigurali povratak u Premijer ligu s čime ozbiljno računaju, Zavidovićani do kraja prvenstva moraju biti maksimalno angažirani i gubitak svakog boda bi ih udaljavao od zacrtanog cilja. S druge pak strane, iako su iz godine u godinu u samom vrhu ljestvice, domaćini nemaju takve ambicije ali su u susretima s Krivajom s kojom imaju odličnu suradnju ali i sportsko rivalstvo, uvijek posebno motivirani.

Hoće li mlada Žepačka ekipa uspjeti poremetiti planove Krivaje, saznat ćemo u nedjelju.

Ujedno ovo je i prilika da se RK Žepče priključi humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za školovanje gluhonijemog dječaka Ervina Međića iz Maglaja pa će u nedjelju gledatelji svoje novčane priloge za ovu svrhu moći ubaciti u kutije koje će biti postavljene na ulazu u dvoranu.

Ervin Međić se trenutno školuje u tuzlanskom Centru za govornu i slušnu rehabilitaciju ali je zbog nemogućnosti obitelji da snosi troškove, njegovo dalje obrazovanje dovedeno u pitanje. Ukoliko se žurno ne iznađu sredstva za troškove liječenja i školovanja u Tuzli Ervin će morati prekinuti obrazovanje jer njegovi roditelji, koji su također gluhonijemi, nisu više u mogućnosti snositi troškove.

Centar za gluhe Sarajevo uputio je apel ljudima dobre volje da se pridruže ovoj akciji kako bi se osigurala sredstva za nastavak Ervinovog školovanja. Svi koji su u mogućnosti i voljni pružiti financijsku pomoć obitelji Međić neka se isključivo porukom jave Ervinovom ocu Ševalu Međiću na telefon broj 060 304 0580.

Ulaz na utakmicu je slobodan a iz Uprave RK Žepče pozivaju gledatelje da dođu dati podršku mladim Žepačkim rukometašima ali i da svojim prilogom podrže ovu humanitarnu akciju.

Postaja.ba (A.J)

RPŽ UŽIVO

reklama-postaja03

GIF-e1