Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Akcijski katalog Armani centra Žepče za ožujak - Akcije bez konkurencije

Iz RAŽ-a poručuju: Za ljepši grad koristite aplikaciju CityHub

cityhub2CityHub – aplikacija za čišći i ljepši grad

Riječ je o aplikaciji koja će građankama i građanima Žepča omogućiti prijavu komunalnih problema gradskoj upravi putem pametnih telefona a gradskoj upravi praćenje rada i učinkovitosti svojih službi. 

S online aplikacijom CityHub i vi možete pomoći da vaš grad postane zdrava i čista okolina. Svaki stanovnik općine Žepče može postati komunalni redar s pomoću pametnog telefona i nove besplatne aplikacije CityHub. Kad naiđete na problem, fotografirate ga. Aplikacija će zapisati podatke o prijavi unutar servisa (zajedno s geolokacijom, vremenom, opisom problema i fotografijom) te ih proslijediti administratoru, koji će ih uputiti nadležnoj službi. Odgovor ćete dobiti putem prijavljenog korisničkog računa.

Aplikacija omogućuje anonimnu prijavu problema, no, ako želite dobiti odgovor, trebate se prijaviti preko neke od društvenih mreža. Aplikacija CityHub predstavlja svojevrsnu poveznicu između građana i službe komunalnog redarstva, a sistem omogućuje brzo i lako prijavljivanje raznih nepravilnosti i problema na javnim površinama, komunalnoj opremi, parkiralištima, prometnicama, javnoj rasvjeti itd.

Aplikacija koristi GPS i snima točnu lokaciju na kojoj je problem detektiran, korisnik odabire o kakvom se problemu radi, te prilaže i fotografiju, a ti podaci postaju vidljivi operateru u Upravi. Službenik odlučuje radi li se o problemu u nadležnosti Grada ili neke gradske firme, te alarmira nadležne službe da što prije reagiraju. CityHub je modularni sustav koji kombinira sve gradske servise na jednom mjestu. Mobilna aplikacija trenutno podržava module komunalno redarstvo, gradske vijesti i gradski vodić (znamenitosti, restorani, smještajni kapaciteti, sport i rekreacija, obrazovanje i kultura, gospodarstvo)

Žepče je prva Općina u BiH koja je uvela ovaj sistem a to je prvi korak ka implementaciji sveobuhvatnog sustava „Pametni gradovi“ koji bi se mogao implementirati u budućnosti. Aplikacija je u našoj općini implementirana u saradnji sa RAŽ-a, JP Komunalno Žepče i Općine Žepče.

Molimo sve građane Općine Žepče da na svoje mobilne telefone besplatno skinu aplikaciju sa Google Play Store ili AppStore da istu što više koriste i tako doprinesu poboljšanju usluga gradskih službi te da budu blagovremeno informirani o svim važnijim događanjima u gradu.

Aplikaciju možete preuzeti na Google Playstore-u OVDJE, ili za iOS OVDJE, poručuju iz Razvojne agencije Žepče. 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019

reklama-postaja03