Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

U Žepču otvoren Centar za mentalno zdravlje

otvaranjecentra20

Danas je u Žepču svečano otvoren Centar za mentalno zdravlje koji se nalazi u sastavu Doma zdravlja Žepče.

Vrpcu su zajedno presjekli načelnik općine Žepče Mato Zovko i predstavnica Švicarske ambasade Maja Zarić. Svečanom otvaranju nazočile su brojne zvanice između ostalih predstavnici Švicarske ambasade, predstavnici Asocijacije XY, predstavnici federalnog Ministarstva zdravstva, načelnik općine Žepče Mato Zovko s pomoćnicima, ministri u federalnoj i kantonalnoj Vladi, zastupnici u Domu naroda Parlamenta FBiH, ravnatelji javnih ustanova, poduzeća, škola, predstavnici udruga proisteklih iz rata, policije, vjerskih, sportskih, kulturnih i drugih organizacija te djelatnici Doma zdravlja Žepče.

Ovaj projekt čija je ukupna vrijednost oko 82.000,00 KM realiziran je sredstvima Vlade Švicarske a implementirali su ga Asocijacija XY i federalno Ministarstvo zdravstva. Više o samom projektu kazala je ravnateljica Dom zdravlja dr. Ana Zlovečera Jukić. Prema njenim riječima

ovaj Centar je novina u našoj općini koji za cilj ima promociju i prevenciju mentalnog zdravlja svih građana. Također je naglasila da će u Centru raditi stručno osoblje i to psiholog, psihijatar, socijalni radnik te medicinska sestra educirana za okupacionu terapiju. Nazočnim su se još obratili i predstavnica Švicarske ambasade Maja Zarić, direktorica Asocijacije XY Emina Osmanagić, predstavnik kantonalnog Ministarstva zdravstva Goran Čerkez, voditeljica Centra za mentalno zdravlje u Žepču dr. Alma Mulić te načelnik općine Mato Zovko. Svi oni su izrazili zadovoljstvo i uputili čestitke povodom otvaranja Centra te ukazali na važnost istog za sve građane. Nakon govornog dijela, svečanost je završena uz domjenak za sve nazočne.


Audio prilog poslušajte na linku ispod:

 

RPŽ UŽIVO

reklama-postaja03

GIF-e1