Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

Rukometaši BiH otputovali u Švicarsku

rukometna reprezenracija_bih

Rukometna reprezentacije Bosne i Hercegovine sa sarajevskog aerodroma otputovala je u St. Gallen gdje će u danas odmjeriti snage sa selekcijom Švicarske, u okviru šeste grupe kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2019. godine u Njemačkoj i Danskoj.

Najbolji rukometaši BiH u tom meču će nastupiti pod imperativom pobjede, s obzirom na to da imaju dva boda zaostatka za Švicarskom koji iz dva meča ima maksimalan učinak.

Reprezentacija Švicarske je favorit u današnjem meču, posebno zbog činjenice što izbornik BiH Bilal Šuman ne može računati na nekoliko standardnih prvotimaca, među kojima je i jedan od najbitnijih igrača u bh. timu Nikola Prce.

No, Šuman i dalje vjeruje da BiH može izboriti baraž.

– Bez kalkulacija možemo reći da je utakmica u srijedu odlučujuća i da moramo pobijediti. Situacija s igračima je otežana, ali kao u svakom sportu, koga nema bez njega moramo. Mislim da imamo i dalje kvalitet, želju i volju da odigramo dobro. Želimo pokazati da možemo pobijediti Švicarsku. Stalo nam je da dođemo do baraža i to bi bio veliki uspjeh s obzirom na dešavanja u posljednje vrijeme – izjavio je izbornik Šuman.

Utakmica između Švicarske i BiH će igra se danas od 18.30 sati.

Izvor: HMS

RPŽ UŽIVO

reklama-postaja03

GIF-e1