Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-286-251
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

NOVO: AKCIJSKI KATALOG ARMANI CENTRA ZA LISTOPAD 2019.


Armani akcije_nez_konkurencije

Žepčak Tomislav Marić osvaja top ljestvice pop glazbe u Hrvatskoj

tomo i_kristina

Naš sugrađanin Tomislav Marić usporedo sa studijem građevine u Splitu gradi i uspješnu glazbenu karijeru. Ovaj mladi glazbenik svojim glasom i stasom plijeni pozornost naročito mlađe publike, a nedavno je snimio duet s Kristinom Boban. Kristine se mnogi sjećaju iz show-a The Voice – Najljepši glas Hrvatske a ona i Tomislav su snimili duet pod nazivom Nije grijeh.

Mi smo u našem studiju ugostili Tomislava te nam je on kazao više o ovoj pjesmi, svojoj glazbenoj karijeri i planovima. Tomislav je svoju pjevačku karijeru započeo rano, još u 2. razredu osnovne škole kad je upisao glazbenu školu. Svoj glazbeni put nastavlja kasnije u KŠC-u Don Bosco Žepče u zboru Dominiks pod vodstvom sestre Blanke Jeličić a odlaskom na studij u Split pridružio se zboru Mihovil gdje je i započela ova lijepa priča. Kristini Boban, koja s Tomislavom pjeva u navedenom zboru, ovo je već treća objavljena pjesma a Tomislava je jednostavno "čula u ovoj pjesmi" te mu ponudila suradnju. Pjesma Nije grijeh je ljubavna pjesma koja je snimljena i na hrvatskom i na engleskom jeziku a za istu je prije nekoliko dana snimljen i spot. Spot nas vraća malo u prošlost, 20-te godine prošlog stoljeća a Kristina i Tomislav su samo naratori ljubavne priče dvoje mladih, čije uloge su preuzeli plesači Sonja i Jan.

Kako Tomislav kaže pjesma je "upala" na top listu na Radio Istri dok još nije bila službeno objavljena a po zadnjim informacijama nalazi se na 6. mjestu. Za pjesmu Nije grijeh i vi možete glasovati na internetskim stranicama Radio Istre.

 

Nije grijeh se također redovito može vidjeti na CMC televiziji a ušla je i na top listu Radio Splita na kojoj se nalazi i Vanna, usporedbe radi.

Tomislav je istaknuo da mu se uz ovu pjesmu, ranije ostvario još jedan san, duet s omiljenim mu pjevačem Jaqouesom Houdekom a nada se da će u budućnosti biti još glazbenih prilika i ostvarenih snova. O čemu je još Tomislav pričao poslušajte u ponedjeljak 8. siječnja u Jutarnjem programu Radiopostaje Žepče ili na linku ispod. Tomislav i Kristina će u ponedjeljak gostovati i na HTR-u u emisiji Dobro jutro Hrvatska.

 

RPŽ UŽIVO

Duga ideal_baner_2019_2

reklama-postaja03