Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

sloga

Armani centar Žepče - akcije bez konkurencije!

U žepačko kino stiže film "Žaba"

zaba zaba

Večeras, 7. prosinca tekuće godine ljubitelji filma moći će u žepačkom kinu pogledati film Žaba i to u dva termina. Prva projekcija je u 18:00 sati a druga u 20:00 sati u kino dvorani Doma kulture u Žepču a cijena ulaznice je 5 KM.

Film "Žaba" nastao je prema istoimenoj kultnoj predstavi koja već deset godina puni dvorane širom regije i obara rekorde posjećenosti u kazalištima. Sniman je u prosincu prošle godine pod rediteljskom palicom Elmira Jukića a premijera je bila 14. kolovoza u sklopu Open Air programa na 23. Sarajevo Film Festivalu.

Film Žaba dugometražni je prvijenac bosanskohercegovačkog redatelja Elmira Jukića posvećen poslijeratnim traumama ratnih veterana. Riječ je o ekranizaciji drame hrvatskog pisca i dramaturga Dubravka Mihanovića, koja prati ratnog veterana s PTSP-om koji dane provodi na poslu u maloj brijačnici.

Uloge u filmu utjelovili su Emir Hadžihafizbegović, Mirsad Tuka, Aleksandar Seksan, Moamer Kasumović, Boro Stjepanović, Vlasta Velisavljević, Mugdim Avdagić, Nermin Omić, Ilir Tafa, Alisa Čajić, Selma Alispahić i Sadžida Šetić.

napredak promet 2

gif reklama knjizara 2018

reklama-postaja03

duga radio_postaja.jpg