Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

sloga

Armani centar Žepče - akcijski katalog za rujan 2018.

Vedran Šupuković novi direktor Rukometnog kluba PPD Zagreb

supukovic i_jovic

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb predstavio je novog direktora. Umjesto dugogodišnjeg čelnika Zagrebaša Ante Ančića izvršnu funkciju preuzeo je Vedran Šupuković, koji je bio član Izvršnog odbora kluba. Vedran Šupuković je rođen je u 1979. u Maglaju a tijekom rata s obitelji seli u Žepče. Nakon završene srednje škole u Žepču, školovanje nastavlja u Hrvatskoj. Po završetku studija uspješno je vodio nekoliko renomiranih hrvatskih tvrtki a trenutno je direktor tvrtke C.I.A.K. d.o.o., a bavi se trgovinom automobilskih dijelova, ali i zbrinjavanjem otpada. Dugogodišnji je član izvršnog odbora ovog uspješnog kluba.

Na konferenciji za medije, nakon uvodnih riječi glavnog menadžera kluba Božidara Jovića, medijima se obratio i novi direktor Vedran Šupuković koji se također zahvalio novinarima na dolasku, ali i upravnom odboru Rukometnog kluba PPD Zagreb na povjerenju čiji je i sam bio član.

“Nije floskula ako kažem da je biti prvi čovjek rukometnog kluba Zagreb iznimna privilegija, čast i obaveza. Rukometni klub Zagreb je institucija ne samo hrvatskog športa i europskog rukometa nego usudim se reći institucija hrvatskog društva u cjelini. Kao što je i Božidar rekao bio sam član upravnog odbora kluba zadnjih pet godina. Poznajem na određeni način interni rad u klubu i procese. Moj će rok prilagodbe biti nešto kraći u odnosu na drugog čovjeka koji nije bio povezan uz klub. Dolazim iz realnog sektora, iz biznisa s temeljnom intencijom i zadatkom restrukturiranja kluba do 2020. godine,” rekao je na predstavljanju.

Šupuković je naglasio kako on dolazi iz realnog sektora i kako se nije u klub došao obogatiti te da nije zadovoljan dosadašnjim radom čelnika Zagreba, pri čemu je kao poseban problem istaknuo nenamjensko trošenje financijskih sredstava.

Pred RK Zagreb su temeljite promjene na svim razinama poslovanja…

“Pretpostavljam da velika većina  vas koji pratite rukomet zna da od sezone 2020./2021. dolazi do promjene u klupskim natjecanjima. Bit će zatvoren ili poluzatvoreni tip natjecanja EHF Lige prvaka s dvanaest ekipa. Trenutačno zadovoljavamo po toj klasifikaciji uvjete za momčadi koji će biti sudionici . Da bismo u tom trenutku bili kompatibilni na svim razinama nužno je napraviti rekonstruiranje kluba u svim segmentima. Već sam započeo proces i naš temeljni zadatak je da do tog trenutka budemo europski organizirani u svim segmentima kluba, što do sada nije bio slučaj.”

Izvor:RK PPD Zagreb

reklama-postaja03

gif reklama knjizara 2018

duga radio_postaja.jpg