Baner

Program

Glazbomat

  Za Vaše glazbene želje!
  SMS poruka na broj:
  +387 (0)63-500-077
  ili e-mail na adresu:
  radio@postaja.ba

Raspored

Info

Kontakt

  Radiopostaja Žepče
  Frekvencija 95,9 Mhz

  Adresa:
  Zagrebačka b.b.
  72230 Žepče BiH

  Telefoni:
  tel: +387 32 883 319
  fax: +387 32 883 143

  E-mail:
  radio@postaja.ba

sloga

Armani centar Žepče - akcijski katalog za rujan 2018.

U Žepču svečano otvoren stambeno poslovni objekt Invest Concepta i maloprodaja Gama electronica

gama otvaranje_10

Svečenim persjecanjem vrpce koje su obavili vlasnik tvrtke Gama electronic d.o.o. Goran Pervan i općinski načelnik Mato Zovko u ulici Bukovik u Žepču, danas je  otvoren novoizgrađeni stambeno poslovni objekt s 27 stanova i poslovnim prostorom površine 550 metara četvornih u kojem je smještena maloprodaja Gama electronica. Investitor je tvrtka Invest Concept d.o.o. koja je u vlasništvu Gama electronica.

Radovi su započeli prije točno 369 dana od čega su se zbog loših vremenskih prilika radovi mogli izvoditi samo deset mjeseci a izvođači su bile žepačke tvrtke K–prokekt d.o.o., Ting d.o.o., Elmoint d o.o. i Građevinski obrt Juka. Objekat je građen po vodećim građevinskim normana, posjeduje vlastitu jedinicu za grijanje a svi stanovi su klimatizirani i mogu se kupiti po cijeni od 1485 KM po metru četvornom, u što su uključeni svi troškovi kupca.

Gama electronic osnovao je 1999. kao samostalnu trgovačku radnju Goran Pervan u malom unajmljenon prostoru ispod tribina poligona u Žepču a danas ta tvrtka upošljava 62 radnika, ima vlastite tvrtke u Hrvatskoj, Srbiji i Kini i posluje s 13 zemalja diljem svijeta, od zemalja bivše Jugoslavije, preko Mađarske, Austrije, Njemačke i Švicarske, do Kine i Litve.  Ova tvrtka u Kini proizvodi vlaste robne marke informatičku opremu Giga tech, i u zadnjih par godina i led rasvjetu marke Green tech.

Razgovor s vlasnik Gama electronica Goran Pervanom možete poslušajte sutra u 9 sati u programu Radiopostaje Žepče.

Postaja.ba (A.J.)

reklama-postaja03

gif reklama knjizara 2018

duga radio_postaja.jpg